Bülent Turan’dan CHP’ye tarihi ayar! Kasetli örgüt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM'de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, FETÖ konusunda HDP ile kol kola olan CHP’ye ayar verdi. Turan “FETÖ kasetli bir terör örgütü. Kasetle kim Genel Başkan değiştirmişse, FETÖ ile mücadelede iktidarı kim yalnız bırakmışsa siyasi ayağı orada arayın” dedi.

Bülent Turan ile ilgili görsel sonucu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent TuranCHP'nin FETÖ ile ilgili sözlerine kürsüden sert tepki gösterdi. 50 yıldan beri var olan bir terör örgütünden bahsediyoruz diyen Turan, sözlerine şöyle devam etti:

AK Parti yokken bu terör örgütü vardı. Şu an başta yargı olmak üzere birçok kurumumuzun takip ettiği bir süreç var. Bu süreci beraber takip edeceksek baştacı ama sadece kayıtçı kalması gibi sen sorumlusun sen sorumlusun derseniz yanlış olur. Az önce sayın konuşmacının gösterdiklerinin çok daha ötesinde fotoğraflar bende var. Kılıçdaroğlu'nun "Zaman gazetesinin kapanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağım" demesi, bir başka CHP'li vekilin, "Tüm maaşımı Bank Asya'ya yatıracağım" açıklaması, CHP'li bir belediye başkanının "Kılıçdaroğlu bize FETÖ'yle ilgili Dijitürk'ten çıkın talimatı verdi" sözlerinin bulunduğu fotoğraflar mevcut.

"Sizi hiç yanımızda görmedik"

"Biz bu adamlarla mücadele ederken sizi hiç yanımızda görmedik" diyerek CHP'yi sert bir dille eleştiren Turan, "MİT krizinde, dersanelerin kapatılmasında, Bank Asya'da hiç birinde yanımızda olmadınız. Allah'tan Erdoğan var, Allah'tan AK Parti grubuki bu adamlarla mücadele ettik biz" dedi.

"Kasetli bir örgüt bu"

FETÖ'nün kaset operasyonlarına dikkati çeken Turan, "Kasetli bir örgüt bu. Bu örgüt elindeki en büyük arguman olan kasetle AK Parti'nin güya ses kayıtlarını Meclis'teki tapelerini hukuksuz, yargı kararı olmaksızın yargılamışsa o örgütün gölgesini orada arayın. O örgüt MHP'ye operasyon yaptı kasetle beraber. yıllarca uğraştılar ama başaramadılar. Fakat o örgüt kasetle bir genel başkan operasyonu yaptı. Kasetle hangi partinin genel başkanını değiştirmişse FETÖ'nün ilişkisini gölgesini orada arayın. İtham etmek kolay, mücadele etmek zordur. Biz FETÖ'yle en iddialı haliyle mücadelemize size rağmen devam edeceğiz" sözleriyle konuşmasına son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PKK/YPG'li teröristler pezevenkliğe başladıÖnceki Haber

PKK/YPG'li teröristler pezevenkliğe başl...

Uzaktan ‘bidon’ sesleri geldi! Güldüren AK Parti sözleriSonraki Haber

Uzaktan ‘bidon’ sesleri geldi! Güldüren...

Yorum Yazın

HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar