Can Ataklı'dan Yunan ve PKK ağzıyla skandal açıklamalar: Sınır ötesi operasyonlar için 'Hepsi palavra' dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ege'de Yunanistan'ın Türkiye'ye yönelik tacizlerine ilişkin açıkça uyarı yaparak, "Benim bu anlattıklarım bir rüya değil. Bir gece ansızın gelebiliriz." demişti. Erdoğan'un açıklamaları yandaş gazeteci Can Ataklı'yı da rahatsız etti. Ataklı, "Bir gece ansızın girebiliriz, Rusya ile Putin şey arasında ara bulucu biziz. Tahıl şeyini biz yaptık. Ege, Doğu Akdeniz'de haklarımız. Girit'e bilmem ne olursa. Güney Kıbrıs Rumlarına silah verilmesini kabul edemeyiz. Hepsi palavra" diyerek adeta nefret kustu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ege'de Yunanistan'ın Türkiye'ye yönelik tacizlerine ilişkin açıkça uyarı yaparak, "Benim bu anlattıklarım bir rüya değil. Bir gece ansızın gelebiliriz." demişti. Erdoğan'ın söylemleri, CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı'yı da rahatsız etti. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerine değinen Ataklı, "Bunların hepsi palavra" diye konuştu.

Sözlerinin devamında Mehmetçik'ın Irak'ta boş mağaraları bombaladığını söyleyen Ataklı, "Irak'ta bombaladıki o kadar öldürdük, sarı torba falan yalan. O da yok ha. Mağara bombalıyorlar. O mağarada 50 kişi vardı diyorlar. Ölü diye envantere geçiriyorlar. Girsene Suriye'ye hadi sıkıyor mu? Çıksana Ege adalarına sıkıyor mu?" dedi.

Can Ataklı Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarını hedef aldı: Boş mağara vuruyorlar hepsi palavra - Yeni Şafak

"BİR GECE ANSIZIN FALAN ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Ataklı skandal açıklamalarında şunları söyledi:

"Hepsi palavra. Ege'de 'Vay Yunan, gece ansızın geliriz' falan n** gelirsin. Öyle bir şey yok, yalan hepsi yalan.

Benim zavallı insanlarımı, Kuruluş dizilerini izleyip "Ya Allah, Allah-u Ekber" diye bağıranlar var ya... O zavallı insanları kandırmaya yönelik. Hiçbirini yapamazsın. Karşımızda Yunanistan diye bir devlet yok Amerika var. Ege'deki yeni komşumuz Amerika.

MEHMETÇİK'İ DE HEDEF ALDI: "BOŞ MAĞARALARI BOMBALIYORLAR"

Hani böyle bir gece çıkarız falan hepsi palavra. Bana da sokakta en çok sorulan o. Yunanistan ile savaş ile savaş olmaz. Yunan yok ki karşında ABD var. Nasıl Suriye'de hiçbir b** yapamıyorsan, Ege de aynı. Nasıl burada ABD varsa Suriye'de de var. Irak'ta bombaladık o kadar öldürdük, sarı torba falan yalan. O da yok ha. Mağara bombalıyorlar. O mağarada 50 kişi vardı diyorlar. Ölü diye envantere geçiriyorlar. Girsene Suriye'ye hadi sıkıyor mu? Çıksana Ege adalarına sıkıyor mu?

Şimdi diyeceğim şu, her şey açık oynanıyor. Benim zavallı insanıma zavallı bizlere başka edebiyatla beyin yıkamaya çalışıyorlar.

Bir gece ansızın girebiliriz, Rusya ile Putin şey arasında ara bulucu biziz. Tahıl şeyini biz yaptık. Ege, Doğu Akdeniz'de haklarımız. Girit'e bilmem ne olursa. Güney Kıbrıs Rumlarına silah verilmesini kabul edemeyiz. Hepsi palavra"

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’den geri vites! Gürsel Tekin fena kıvırdı: Ne masa kaldı ne de bakanlık...Önceki Haber

CHP’den geri vites! Gürsel Tekin fena kı...

ABD'den Türkiye için yeni F-16 kararı! İki satış koşulu maddesi çıkarıldıSonraki Haber

ABD'den Türkiye için yeni F-16 kararı! İ...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar