CHP FOX sunucularına bile isyan ettirdi! İşte CHP'nin adayları hakkındaki yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP FOX sunucularına bile isyan ettirdi! İşte CHP'nin adayları hakkındaki yorumları
24 Haziran 2018 seçimlerine 2 ay kala CHP'li vekillerin açıklamalarına FOX TV'nin sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya isyan etti.

 

CHP FOX sunucularına bile isyan ettirdi! İşte CHP'nin adayları hakkındaki yorumları

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada 24 Haziran 2018'de erken seçim kararı aldıklarını belirtti.

TBMM Genel Kurulu'nda bugün yapılan oylamada da erken seçim 386 evet oyuyla kesinleşmiş oldu.

 

CHP'NİN ADAY BELİRSİZLİĞİ

Tüm bu gelişmelerin ışığında AK Parti ve MHP'nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken, Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise belirsizlik sürüyor.

Öyle ki Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamazken, CHP'li vekiller Didem Engin ve Öztürk Yılmaz cumhurbaşkanı adayı olduklarını belirtti.

 

PORTAKAL İSYAN ETTİ

CHP'deki bu belirsizlik ve ortak adayın açıklanmaması FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ı isyan ettirdi. Portakal, geçtiğimiz günlerde "Nasıl bir CHP anlamış değilim : sandık 66 gün sonra, CHP’li yetkili adaylarını 15 gün içinde açıklarız diyor. Seçime hazırız derken, hazır olmadıklarını söylüyor aslında..." paylaşımı yaptı.

Fatih Portakal bugün ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın adaylığı hakkında düşüncelerini "CHP’li vekil Öztürk Yılmaz hele bir liderini bekleseydi! Eğer olmazsa demesi ise emrivaki cümlesi gibi. Bir de tecrübemden edinimim bir makama talip olmak yerine çoğunluk tarafından aday gösterilmek daha etkili oluyor. Nafile bir açıklama ne yazık ki..." cümleleriyle ifade etti.

 

CHP'YE KIZANLAR ARASINDA KÜÇÜKKAYA DA VAR

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki bu belirsizliğe ve kurumsal olarak adayın açıklanmamasına kızan diğer isimlerden biri de FOX Çalar Saat Sunucusu İsmail Küçükkaya oldu.

Küçükkaya, CHP'nin parti disiplinini ve ciddiyetsizliği eleştirerek Twitter hesabından "Öztürk Yılmaz’ı ve Didem Engin’i ciddiyete, CHP’yi disipline davet etmek gerek. Böyle bir ciddiyetsizlik olur mu? Böyle parti disiplini olur mu?" paylaşımı yaptı.

Öte yandan yaklaşan seçim öncesi Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın  geçmiş seçim akşamları kameralara yakalanan hareketleri de hala akıllarda tazeliğini koruyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Bay Kemal'in zor seçimi!Önceki Haber

'Bay Kemal'in zor seçimi!

Google'da İlk Sıralarda Yerinizi Alın.Sonraki Haber

Google'da İlk Sıralarda Yerinizi Alın.

Yorum Yazın

İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar