CHP ve İyi Parti'den skandal 'Selahattin Demirtaş' çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi için yapılan çağrılara İYİ Parti ve CHP'den destek geldi. CHP’li İstanbul milletvekili Turan Aydoğan, "Hadi uygulamayın da bakın başınıza neler geliyor." diye tehditler savurdu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ise, “Karara saygı duyulmalı” diyerek Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi için yapılan çağrılara İYİ Parti ve CHP'den destek geldi. CHP'li İstanbul milletvekili Turan Aydoğan, 'Hadi uygulamayın da bakın başınıza neler geliyor.' diye tehditler savurdu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ise, “Karara saygı duyulmalı” diyerek Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi için yapılan çağrılara İYİ Parti ve CHP'den destek geldi.



AİHM'in terör tutuklusu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili verdiği tahliye kararı konusunda, 'Hadi uygulamayın da bakın başınıza neler geliyor.' diye tehditler savuran CHP'li İstanbul milletvekili Turan Aydoğan'a AK Parti ve MHP'den sert tepki geldi.

CHP'li Turan Aydoğan tehditler savurdu. AK Parti ve MHP'liler tepki gösterdi. TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon bir kez daha yükseldi.

Genel Kurul'da kitle imha silahları ile ilgili kanun teklifi görüşülüyordu. CHP İstanbul milletvekili Turan Aydoğan, AİHM'in 'Demirtaş tahliye edilsin' kararı üzerinden hükümeti adeta tehdit etti.



AK PARTİ VE MHP'DEN TEPKİ

Aydoğan'ın skandal sözleri Genel Kurul'da tansiyonu bir anda yükseltti. AK Parti ve MHP'den tepki geldi. CHP'li Aydoğan'ın provokatif üslubuna Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de tepki gösterdi. Aydoğan süresi bitmesine rağmen yerine geçmeyince Meclis Başkan Vekili Bilgiç uyarısını yineledi.



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ise, 'Türk mahkemelerinin üzerine böyle bir leke düşmemelidir. Böyle bir şeyi hak etmiyoruz. Dolayısıyla mahkemelerin kararlarına saygı duymak lazım. Türklerin en şöhretli tarafları, adil mahkemeler olduğu gerçeğini dünyaya gösterebildikleri zamanlardır' dedi.

TERÖRÜN SİYASİ AYAĞA HDP ÇAĞRI YAPMIŞTI

AİHM'nin terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ile ilgili verdiği kararın ardından, HDP, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak 'Demirtaş'ın serbest bırakılması için birlik olalım' demişti.

Kaynak:beyaz gazete


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sözde gazeteci Ayşenur Arslan CHP yandaşı Halk TV'de ahiret ve cennet inancıyla alay ettiÖnceki Haber

Sözde gazeteci Ayşenur Arslan CHP yandaş...

MSB: Şemdinli'de çığ altından çıkarılan bir personel şehit olduSonraki Haber

MSB: Şemdinli'de çığ altından çıkarılan...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar