CHP'de son dakika şoku! PKK'lı görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'de son dakika şoku! PKK'lı görüntüleri ortaya çıktı
CHP'de son dakika skandalı! Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandığı soruşturmada flaş detaylar ortaya çıktı. Yavuz'un terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım'da HDP'li bazı ilçe yöneticileriyle birlikte örgütün sözde bayrağı ve yöneticilerinin fotoğrafının önünde poz verdiği belirlendi.

CHP'de son dakika şoku! PKK'lu görüntüleri ortaya çıktı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandığı soruşturmada flaş detaylar ortaya çıktı. Yavuz'un terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım'da HDP'li bazı ilçe yöneticileriyle birlikte örgütün sözde bayrağı ve yöneticilerinin fotoğrafının önünde poz verdiği belirlendi.

Cihan Yavuz ve diğer şüphelilerden ele geçirilen dijital materyaller üzerindeki inceleme tamamlandı. İşte şoke eden gelişme ve fotoğraflar;

CENAZE SÜREÇLERİNİ TAKİP ETMİŞ!

Yavuz'un, PKK/KCK propagandası yaptığı, insanları örgütlediği, oluşturduğu sosyal medya ve mesaj gruplarından örgütsel çağrılarda bulunduğu, operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerle ilgili başsağlığı mesajı yayımlayarak cenaze süreçlerini takip ettiği belirlendi. Yavuz'un, 2 Ağustos 2016'da HDP İstanbul İl Eş Başkan Yardımcısıyken, Diyarbakır Sur'daki operasyonlarda etkisiz hale getirilen bir teröristle ilgili oluşturduğu WhatsApp grubundan, "Bir önceki dönem Sultanbeyli Eş Başkanı Rüstem hevalin oğlu Sur'da şehit düşmüş. Haberi yeni ulaştı." ve "İlçe yönetimiyle birlikte ailenin yanındayız" mesajı paylaştığı tespit edildi.

PKK'NIN YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMIŞLAR

HDP İlçe yönetiminde de bulunan Muhittin Aslanboğa'nın el konulan dijital materyallerinde geriye dönük incelemelerinde Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un PKK terör örgütünün sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım'da bir Whatsapp grubunda kendisinde bulunduğu bir fotoğrafın paylaşıldığı tespit edildi.

 

SABAH'ın ulaştığı bilgilere göre emniyet güçleri tarafından mercek altına alınan söz konusu fotoğrafın 27 Kasım 2016'da çekildiği belirlenirken, fotoğrafta Cihan Yavuz, Nadir Yıldırım ve Muhittin Aslanboğa'nın yer aldığı görüldü. Fotoğraftaki kadının ise ise Yurdusev Özsekmenler olduğu kaydedildi.

ÖRGÜTÜN KANALINA KATILIP PROPAGANDA YAPMIŞ

Evindeki aramada PKK'nın bastığı yasak yayınlardan ele geçirilen Yavuz'un soruşturmada yürütülen teknik takiplerde, PKK adına İstanbul'da faaliyetler yürüten bazı kişilerle sık sık telefonla görüştüğü, buluştuğu anlaşılmıştı. Ayrıca, Yavuz'un, 31 Ocak 2019'da örgütün kontrolündeki yurt dışından yayın yapan Sterk TV'ye telefonla bağlanarak, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a sözde tecrit yapıldığını dile getirdiği ve bu tecridin kaldırılması için çağrıda bulunduğu da belirlenmişti.

Kaynak:Sabah


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri'nden canan'a tokat gibi cevap!Önceki Haber

İçişleri'nden canan'a tokat gibi cevap!

SMA’lı çocuklar için 2 milyar lira harcandı! Başkan Erdoğan: Sonuna kadar sahip çıkarızSonraki Haber

SMA’lı çocuklar için 2 milyar lira harca...

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar