CHP'li depremzede vatandaş konuştu: Devlet bana yardım ederken partimi sormadılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li depremzede vatandaş konuştu: Devlet bana yardım ederken partimi sormadılar!
Deprem bölgesindeki CHP’li vatandaşlar, 14 Mayıs sonrası CHP’lilerden gelen hakaretlere kızgın. Hatay’da görüştüğümüz CHP’li Arzu Sekar, maruz kaldıkları muameleyi “korkunç” olarak niteledi. CHP’den yardım falan almadığını belirten Sekar, “Bize devlet yardım etti. Siyasi görüşümü de sormadılar” dedi.

CHP'li depremzede vatandaş konuştu: Devlet bana yardım ederken partimi sormadılar!

Deprem bölgesindeki seçim sonuçları bir türlü kabullenmeyen CHP’lilerin afetzedelere hakareti hala akıllardan çıkmıyor. Saldırıya varan olaylar birçok kesimden tepki alırken  edilen hakaretlere deprem bölgesindeki CHP’liler de tepkili. Hatay Antakya’da yaşayan ve depremde çok sayıda yakınını kaybeden Arzu Sekar, kendisinin de CHP’li olduğunu belirterek bu hakaretlerden çok etkilendiğini ifade etti. 

 

"ONLAR EMPATİ YOKSUNU"

Sekar, “Söylenenlerçok korkunç. Onlar empati yoksunu. Biz Hataylılar her din ve her ırktan insanlarla birarada yaşıyor, birbirimizi kucaklıyoruz ama onlar bunu yapamadı. Ben o bahsettikleri yardımlardan hiç almadım. Zatenpek bir yardım da görmedim” dedi.

"BENİM SİYASİ GÖRÜŞÜM BANA AİT"

Herkesin kendine özgü karakteri ve görüşü olduğunu ifade eden Sekar, “Madem ki demokratik bir ülkede yaşıyoruz, kimse kimseye böyle hakaret etmemeli. Bizim Hatay’ın en bariz özelliği, herkesi olduğu gibi kabul etmek. Hatay’ın hepsi CHP’li ya da hepsi AK Partili değil. Neden böyle yaptılar anlamıyorum. Ama onlar bizi, bu yaşananlar başlarına gelene kadar anlamayacak. AK Parti çıkabilir Hatay’dan. Ne var bunda? Benim siyasi görüşüm bana ait, kimi ne ilgilendirir?” diye konuştu.

,

CHP’DEN HİÇBİR YARDIM GÖRMEDİM

CHP’den hiçbir yardım almadığının altını çizen depremzede Sekar şu açıklamalarda bulundu; “Sadece Mersin’e gittiğimde Mezitli Belediyesi birkaç yardım verdi, onu da aldığım gibi Hatay’a getirdim. Burada çok mağdur olan insanlara dağıttım. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın şu ana kadar bir yardım yaptığını, çalıştığını da görmedim. Şimdi belediye seçimleri olsa, asla ona oy vermem. CHP de beni bağlamaz. Eğer bana bir tanker su getiremiyorlarsa, ne diyeyim ben onlara? Devlet bize yardım etti. O hakkımdan ben de faydalandım. Şimdi bunun siyasi görüşle ne ilgisi var? Bana yardım ederken siyasi görüşümü sormadılar.”

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merkez Bankası'nın kasasındaki altın miktarı açıklandıÖnceki Haber

Merkez Bankası'nın kasasındaki altın mik...

Son dakika: Ümit Özdağ aldıkları kararı açıkladı! ''KANDİL'' dediSonraki Haber

Son dakika: Ümit Özdağ aldıkları kararı...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar