CHP'li Eren Erdem'den akıllara ziyan açıklama: Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Eren Erdem'den akıllara ziyan açıklama: Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ağır yenilgi almasını hazmedemeyen CHP'lilerin akıllara ziyan açıklamaları devam ediyor. Seçimi kaybetmeleri durumunda istifa edeceğine namus sözü veren CHP'li Eren Erdem, "Kazanamadık ama Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik"

Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybederse partisinden istifa edeceğine namuz sözü veren CHP'li Eren Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini hazmedemedi. Erdem, "Kazanamadık ama Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden ezici bir zaferle çıktı. Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi ve Cumhur İttifakı'nın Meclis'te çoğunluğu elde etmesinin yankıları sürüyor. Seçim sonuçları sonrasında hedef tahtasına konan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'istifa et' çağrılarına kulak tıkayıp partisinin yönetimini keyfine göre yeniden dizayn etti. Parti örgütü ve örgüt yönetimi Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde belirlendi. Sosyal medya yönetimi ise seçim gecesi 'kazandık' paylaşımları yapan ve 'Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim' diyerek namus sözü veren Eren Erdem'e emanet edildi.

CHP'Lİ EREN ERDEM: ERDOĞAN'A YENİLMEDİK YEDİ DÜVELE KAYBETTİK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan görevi alan Eren Erdem, parti tabanından gelen 'topyekün değişim' çağrılarını bastırmak için bugün kamera karşısına geçerek tepkileri minimize etmek için akla ziyan açıklamalarda bulundu. "Elbette bizim yaptığımız bazı temel hatalar oldu." diyen Erdem, "Geldiğimiz nokta itibariyle, kazanamadık. Ama Recep Tayyip Erdoğan’a yenilmedik. Yedi düvele kaybettik." ifadelerini kullandı.

'Değişim' tartışmalarına yönelik konuşan Erdem, "Kılıçdaroğlu çok dikkatli bir şekilde bir politik hattı tartışmaya açma çabasıyla hareket ediyor. Evet değişim yapacağız, bütün politikalarımızı gözden geçireceğiz, hem de baştan aşağıya" dedi.

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son saniyeler nefesleri kesti! A Milli Takım 90+5te attığı golle Letonya'yı mağlup ettiÖnceki Haber

Son saniyeler nefesleri kesti! A Milli T...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, turizm hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi, 56 milyar dolar gelir'Sonraki Haber

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, turizm he...

Yorum Yazın

Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar