Cizre böyle çok güzelsin! Şırnaklılar Dicle kıyısındaki konserde doyasıya eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dicle Nehri kıyısında düzenlenen konserde unutulmaz görüntüler yaşandı.

Şırnak Cizre'deki müzik festivaline yoğun ilgi

Cizre ilçesinde bir araya gelen onbinlerce kişi, DJ performansı ve konserle eğlenceli vakit geçirdi.

Dosso Dossi Holding Üst Yöneticisi Hikmet Eraslan tarafından Şırnak Valiliği ve Cizre Kaymakamlığı desteğiyle Dicle Nehri kıyısınndaki Mem-ü Zin Parkı'nda organize edilen etkinlik kapsamında konser alanına kurulan dev sahneye ilk olarak Soner Sarıkabadayı çıktı.

Daha sonra Sefo ile Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut sırayla sahne alarak sevilen parçalarını seslendirdi.

'Mr. Dosso Dossi' kimliğiyle sahne alan Eraslan ise sergilediği DJ performansı, ışık ve havai fişek gösterisiyle konsere katılanlara coşkulu anlar yaşattı.

KONSERE GİDENLERİ TEHDİT ETTİLER

Şırnak Valisi Osman Bilgin, yaptığı açıklamada, Şırnak kent merkezi ve ilçelerinin yanı sıra çevre illerden gelerek alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

Güvenli bir bölge haline gelen Şırnak'ta ve ilçelerinde güzel işlerin devam edeceğini ifade eden Bilgin, "PKK terör örgütü başta olmak üzere onun uzantıları bu konserin başarılı olmaması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Maalesef vatandaşlarımızı tehdit ettiler ama vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Buraya katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Şırnak'a gitmeyin" çağrısında bulunanların bölge halkının mutluluğunu istemediğini söyleyen Bilgin, halkı daha mutlu etmek için devlet olarak gerekeni yapacaklarını dile getirdi.

Bilgin, "Şu anda burada bu gece 100 bin kişi vardı. Ben Cizre, Şırnak, Silopi İdil, Beytüşşebap, Uludere, Güçlükonak halkına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve bize güvenin. Sizinle birlikte el ele verince güzel Şırnak'ımızı, Cizre'mizi daha güzel yarınlara hazırlayacağız" diye konuştu.

5 KASIM'DA HARRAN'DA OLACAĞIZ

Hikmet Eraslan da sanata, müziğe önem verdiklerini, Ağrı Doğubeyazıt'ın ardından Cizre'de de olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Amaçlarının Türkiye'nin her tarafına müzik ve sanatın dokunmasını sağlamak olduğunu belirten Eraslan, "Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bu konuda gelişim gösterebilmesi adına sanayi ve turizmin akabilmesi adına Dosso Dossi Holding olarak yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesidir bu. Gittiğimiz yerlere tanıtım adına katkı sağlıyoruz" dedi.

İnsanları mutlu etmek için çalıştıklarını söyleyen Eraslan, 5 Kasım'da da Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde olacaklarını ve aynı etkinliği gerçekleştireceklerini ifade etti.

Konseri izlemeye gelen Esma Babat, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, "Gerçekten çok eğlendik, bayağı eğlenceli, güzel bir konser oldu. Özellikle Şırnak’ta yapılması ve ünlü sanatçıların gelmesi bizi çok mutlu etti" dedi.

Cengizhan Arslan da ailesiyle birlikte konsere katıldığını belirterek, "Konser çok güzeldi, iyi ki Cizre’de böyle bir konser düzenlendi. Eğleniyoruz, konserin Şırnak’ta tekrarlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

SÜLEYMAN SOYLU BÖYLE DUYURDU

Terörden temizlenerek güvenli hale getirilen Cizre'deki manzara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da gündemindeydi. Konserden fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Soylu, "Huzurun hüküm sürdüğü topraklarda bugün... Onbinler Şırnak Cizre Müzik Festivali'nde..." diye yazdı. 

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaş gol oldu yağdıÖnceki Haber

Beşiktaş gol oldu yağdı

Lider Fenerbahçe'de şov devam ediyor! İstanbulspor'u da 5'lediler!Sonraki Haber

Lider Fenerbahçe'de şov devam ediyor! İs...

Yorum Yazın

Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu
Milletin adamı, ülkenin mimarı: Erdoğan'ın liderliğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü 11 yıl!
Avukat Rezan Epözdemir gözaltına alındı
İstanbul tek yürek: "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşü başladı
Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar