Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altın ve döviz çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Piyasadaki saldırılar sonrası "battık" açıklamasında bulunanlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, vatandaşlardan da ellerindeki altın ve dövizi finans kuruluşlarına yatırmasını istedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin 7. Olağan Kongresi'nde parti üyelerinin ve kameraların karşısına geçti.

AK Parti'nin 2023 hedefi doğrultusunda izleyeceği yol haritasına dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, birkaç gündür gündemi meşgul eden borsa ve döviz kurları üzerindeki manipülasyon hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomide piyasaya yapılan spekülatif saldırıların Türkiye ekonomisinin potansiyelini ve yarınını kesinlikle yansıtmadığını belirten Erdoğan, vatandaşlara da döviz ve altın çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan altın ve döviz çağrısı #3

"TÜRKİYE'NİN DURUMUNU YANSITMAZ..."

"Milli gelirde Türkiye'yi dünyada 17. sıradan 13. sıraya yükselttik. Geçen yıl yüzde 1,8 büyüme ile G20 arasında ikinci sırada yer aldık. Faiz ödemelerini geçen yıl yüzde 16'ya gerilettik.

Her ay yeni ihracat rekorları kırararı yürümeyi sürdürüyoruz. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin potansiyeli ve yarınını kesinlikle yansıtmıyor.

"EVLERİNDE ALTIN VE DÖVİZ TUTANLARA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM..."

Sadece kendilerini güvende hissetmek için evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma çağrıda bulunmuyorum. Döviz ve altını çeşitli finans araçlarına yatırarak ekonomiye kazandırmalarını istiyorum. Katılım finans şirketleri, müşterilerini memnun edecek getiri sağlayabilecek alternatifler sunuyor. Uluslararası yatırımcılara çağrıda bulunuyorum, Türkiye'nin potansiyeline güvenin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan altın ve döviz çağrısı #2

"BATTIK BİTTİK SÖZLERİNE İNANMAYIN..."

Siz içeride birilerinin battık, bittik diye kötülemelerine bakmayın. Bunlar iktidar devşirme hedefinde olan kifayetsiz muhterislerdir. Önümüzdeki dönem Türk ekonomisini, yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyüterek çok daha iyi yerlere geleceğiz.

Akdeniz'deki tezgahları bozduk. Libya'nın meşru hükümetine verdiğimiz destekle kötü niyetli çevrelerin heveslerini kursaklarında bıraktık. Hiçbir ülkeyle çözülemeyecek sorunumuz yok. Dostlarımızı artıracağız."

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti'den büyük kongre için özel klipÖnceki Haber

AK Parti'den büyük kongre için özel klip

İşte Erdoğan'ın 75 kişilik A takımı! Listede dikkat çeken isimler...Sonraki Haber

İşte Erdoğan'ın 75 kişilik A takımı! Lis...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar