Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un!
Demir Grup Sivasspor’un geleneksel olarak her yıl organize ettiği ve bu yıl 21’incisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda Sivasspor, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Sivas Kongresi'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 20 bine yakın taraftar izledi.

Her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmada yeni transferlere şans verdi. Karşılaşmaya ev sahibi Demir Grup Sivasspor; Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Cofie, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Kılınç, Mustapha Yatabare ilk 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe ise müsabakaya Altay Bayındır, Okan Bayındır, Murat Sağlam, Ozan Tufan, Jailson, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Moses, Vedat Muriqi ilk 11'i ile başladı.



Sivasspor, maçın 17. dakikasında Emre Kılınç'ın kullandığı köşe vuruşunda Caner Osmanpaşa'nın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Sivasspor, maçın 38. dakikasında Yatabare'nin açtığı ortada Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahası içerisinde vuruşu ile 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, maçın 49. dakikasında Moses'in ceza sahasına yaptığı ortada Max Kruse'un golüyle 2-1'lik skoru yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-1 skorla sona erdi.



Kupada ikinci olan Fenerbahçe'ye kupasını AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz verdi. Demir Grup Sivasspor'da kupayı Sivas Valisi Salih Ayhan'ın elinden aldı. Karşılaşma sonrası iki takımın futbolcuları günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

Diğer yandan Sivasspor, Cumhuriyet Kupasını 10. kez müzesine götürdü.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akar ve komutanlar helikopterle gemiye indiÖnceki Haber

Akar ve komutanlar helikopterle gemiye i...

Acemi kasaplar hastanelere koştuSonraki Haber

Acemi kasaplar hastanelere koştu

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar