Darbecilere hak ettikleri cezayı verin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Darbecilere hak ettikleri cezayı verin
Kanlı darbe girişiminde ülkesine sahip çıkan sivil toplum örgütleri, sendikalar, odalar ve borsalar 15 Temmuz'un birinci yıldönümünde hükümete destek bildirisi yayımladı.

 Sivil örgütler, FETÖ ile mücadelenin sürmesi çağrısını yaparken, terör örgütü mensuplarına gereken cezanın verilmesi ve toplum vicdanının rahatlatılmasını talep etti. Yayımladıkları ortak bildiride, "Yargı kurumları darbecilere ve onların destekçilerine hak ettikleri cezaları vermeli. Milletimizin vicdanını rahatlatmalıdır" denildi. Türk-İş, TİSK, TZOB, TESK, Hakİş, Memur-Sen, Kamu-Sen ve TOBB'un bildirisini heyet adına okuyan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "15 Temmuz sonrası toparlanma süreci tamamlandı. Şimdi atılım sürecini başlatmalıyız. Prangalar çözüldü şimdi koşma zamanı, yeni rekorlar kırmalıyız. Yeni reform sürecini başlatmalıyız. 15 Temmuz Türkiye için milat" dedi.

 

Sivil örgütlerden 15 Temmuz bildirisi:


-Abdurrahman Kaan (MÜSİAD Başkanı): Hain darbe planı başarılı olsaydı Türkiye ekonomisi yüzde 25 küçülmeye uğrayacaktı. Bu, Türkiye'nin 10 yıl geriye gitmesi, yani bu süreçte emek elde edilen bütün kazanımların kül olması anlamına geliyor.
-Mustafa Topçuoğlu (Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı): 15 Temmuz sonrası toparlanma sürecini tamamladık. Şimdi yeni bir atılım sürecini başlatmamız gerekiyor.
-Hüseyin Darcan (TZOB Yönetim Kurulu Üyesi): 15 Temmuz ruhu her zaman canlı tutulacak. Bu topraklarda hiçbir hainliğe fırsat vermeyeceğiz.
-İbrahim Burkay (BTSO Başkanı): 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbi'nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi.
-Mustafa Koca (ASKON Başkanı): FETÖ kalkışmasının ardından büyüme rakamlarında yüzde 5'i yakalayarak ekonominin ne kadar güçlü olduğumuzu ortaya koyduk. Ülkemiz, bölgesinde bağımsız politikalar yürüterek büyük Türkiye hedefine hızla ilerliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demokrasi nöbetlerine devam...Önceki Haber

Demokrasi nöbetlerine devam...

DEAŞ'ın hücre evi bakın kimin çıktı!Sonraki Haber

DEAŞ'ın hücre evi bakın kimin çıktı!

Yorum Yazın

İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar