Ekranda müthiş kavga!"Utanmaz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hürriyet yazarı Nedim Şener ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman sözde çözüm süreci üzerinden başlayan tartışmada canlı yayında adeta birbirlerine girdi. Şener, Sevilay Yılman'ın "AK Parti döneminde çözüm sürecini destekledim, şimdi de destekliyorum" minvalindeki sözlerine çok sert tepki göstererek, "Utanmaz!!!" dedi. Nedim Şener, Yılman'ın geçmişte AK Parti şimdi ise CHP çevresinde bulunduğunu, aynı isimlerle aynı projenin yeniden gündeme getirildiğini belirterek, "Teröristle barış olmaz, o zaman da şimdi de aynı isimler aynı projeyi gündeme getiriyor, bunu söylememek utanmazlık" dedi.

 

Habertürk'te Hülya Hökenek'in moderatörlüğündeki Enine Boyuna programının sonuna doğru katılımcılardan Gazeteci Nedim Şener ile Gazeteci Sevilay Yılman ağız kavgası yaptı.

Sevilay Yılman'ın "Çözüm sürecini en çok destekleyen isimlerdenim, AK Parti döneminde de, şimdi de destekliyorum... Kürtler HDP'yi sığınılacak liman olarak görüyor" sözlerine karşılık Şener şöyle bağırdı:

"Sevilay Yılman'ın duruşuna bakın, yanlışın nerede olduğunu görün. Açılımı desteklemek dün de bugün de yarın da yanlış Kardeşlikle açılımı karıştırmayın. Kürt toplumunu bu işe katmayın. Ortada PKK diye bir terör örgütü var. Yarın PKK'nın inisiyatifi dışında HDP bir iş yapmaya kalksın, Allah korusun iki bomba patlatarak her şeyi terse çevirebilir. Eğer ben destekleseydim sokağa çıkamazdım. Çözüm sürecini destekleyenler senin gibi utanmaz."

Nedim Şener ile sevilay yılman ile ilgili görsel sonucu

Nedim Şener'in daha önce Selman Öğüt-İsmail Saymaz tartışmasında yaşanan, Selman Öğüt'ün mikrofonunun kısılması olayına karşı tedbirli davrandığı görülüp sesini yükselttiği anlaşılırken Yılman da bağırarak itiraz etti.

Nedim Şener "utanmaz" kelimesini birkaç kez vurgulayarak kullandı. Program, reklam arası olmamasına rağmen sunucu "tarafsız" moderatör Hülya Hökenek'in Nedim Şener'e sinirlenmesi üzerine kesildi ancak bir süre sonra tekrar başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekrem İmamoğlu sözleşmeyi yenilemedi vatandaş ekmeksiz kaldı!Önceki Haber

Ekrem İmamoğlu sözleşmeyi yenilemedi vat...

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı rekora yürüyorSonraki Haber

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı rekora...

Yorum Yazın

HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar