'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'
Haber7 yazarı Esra Elönü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde uğradığı saldırıyı bugün ki köşesinde kaleme aldı...

Esra Elönü, ile ilgili görsel sonucu

Garipliğimizi giyindik, aynaya bakmaya sırasındayız. 
Hiç öyle kelime tadilatına girmeden inşaat halindeki vicdansızlıkları yazsak bugün. Hayrette hayat vardır anladık da şaşırma ünlemleri de kazan kaldırıyor artık. Biz yaşadıklarımızı yeniden yaşayarak aşındırıyoruz sanırım. Acıyan yerler aynıysa acıtanları konuşmanın manasızlığı da pek romantik kalıyor. 

 

Kılıçdaroğlu 15 temmuz'da kahve ile ilgili görsel sonucu


Şimdi hani o seçim öncesi horon tepen şirinsilerin halay mendili olarak kullandığı Türkiye’de bakalım neler oluyor? Kılıçdaroğlu odasından çıkmak istemeyen sivilcesiyle kavgalı ergen sessizliğindeydi biliyorsunuz. Bir aromalı sessizlik kaplamıştı ortalığı ki bu tadı biliyoruz. 

'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'

Kılıçdaroğlu Ankara Çubukta şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Şiddetin karşısında şeddeli durmak lazım bunu biliyoruz yani bir kere değil iki kere durmaktan bahsediyorum. Lakin, evlat acısı çeken şehit babası üzerinde de acı mühendisliği de yapamazsınız. Az geldim, biraz gittim değil hiç gitmeseydiniz keşke. 15 Temmuzda yaptığınız gibi Televizyondan izleseydiniz. (!) Evet kimse yumruk yemesin lakin ahını aldıklarınızın vahı da bu. Evlatsız babayla dert yarıştırmayın. 

Eğer siz yangına mahal veren cümleler sarf edip bir de üzerine yürüyen körüğe dönüşürseniz, eğer siz ''Kim şehit olmak istiyorsa gitsin, aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit deyip ölümü kutsamaktan vazgeçin artık'' diyen cananınızın canı haline gelirseniz, o evlatları şehit eden kalleşlerin leşleri için helva kavurma partisine dönüşürseniz üzgünüm ama tepkiye şaşırma hakkınızı kendiniz gasp etmiş olursunuz. 
Ne yani canı yanmış babaları, cananın attığı twitlerle mi teselli etmeyi düşünüyordunuz. Haltların kardeşliği partisiyle poz verişinizle mi teselli etmeyi düşünüyordunuz. Demirtaş’ın cellatlık çizgisini beğenen Belediye tiyatrocunuzla mı teselli etmeyi düşünüyordunuz. 

Yapmayın! Evet yumruk da yemeyin temennimiz o .. Lakin o babaların hakkını hukukunu evlatsızlığını hangi masalarda afiyetle yediğinizi sormak da hakkımız değil midir? 
Bakın Taner Yıldız da saldırıya uğradığında “ Yumruk Terapisi” Manşetini atan iki yüzlülüğün sözcüsünden vicdanlı olmayı öğrenecek değiliz. Öyle olsaydı o kadar rezil olsaydık “ Osmanlı Tokadı terapisi” yazmak da elimizin kiri olurdu. Pek tabii geçmiş olsun lakin bünyenize de vicdan ve adalet  gelmiş olsun lütfen. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 can, bir yumruktan daha mı değersiz?Önceki Haber

4 can, bir yumruktan daha mı değersiz?

Çin, ABD'nin İran kararını tanımayacakSonraki Haber

Çin, ABD'nin İran kararını tanımayacak

Yorum Yazın

Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar