G.Kore Milletvekilleri'nden NBBTC'ye TAM DESTEK..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
G.Kore Milletvekilleri'nden NBBTC'ye TAM DESTEK..
G.Kore Senatosu'ndaki 190 milletvekili'nden ve Belediyeler Birliği'nden NBBTC'ye full destek geldi.

NBBTC Başkanı Dr.Necati BULAK'ı bugün de, Kore Senatosunun deneyimli politikacısı Park Sung MİN senatodaki makamında ağırladı.

Başkan Necati BULAK, Başkan yardımcısı Park Chi JOON ve NBBTC Kore ekibinin de katıldığı toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.Toplantıda Türkiye ile Güney Kore arasında kardeşlik ve iyi ilişkiler üzerine görüşüldüğü belirtildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Dr.BULAK '' G.Kore Senatosundaki bugünkü ziyaretimizi de tamamladık. Senatoda bizi Ulusal Meclis Üyesi Milletvekili Sayın Park Sung MİN makamında ağırladı.. Her iki ülkenin de en iyi işbirliği yoluyla daha güçlü ilişkiler kurması gerektiği sonucuna vardık. Kendisi ile son derece samimi ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.'' dedi.

Milletvekili Park Sung Min de yaptığı açıklamada '' 190 Milletvekilimiz ve Belediyeler Birliği ile NBBTC ye FULL DESTEKlerimizi bildiriyoruz.. Kuruluşunuzu aktif ettiğiniz an bizde aynı gün toplanıp size desteğimizi deklere edeceğiz.. Belediyeler Birliğide size desteklerini açıklayacaklar..  Ayrıca NBBTC kurulduğunda  Kore, Asya, Türkiye, Orta Doğu ve Afrika için birçok iş fırsatı yaratacak,NBB de bunda büyük rol oynacak. Başta diğer politikacılar ve bakanlık olmak üzere herkes sizi desteklemek için elinden geleni yapacaktır.'' dedi.

Başkan Necati BULAK bu ziyaretten önce de,NİKARAGUA'nın Kore büyükelçisi Rodrigo CORONEL'i makamında ziyaret ederek iki ülke arasındaki gelişmeler üzerine görüşmelerde bulundu.

NBBTC Holding Başkanı Dr.BULAK 13 Ağustos'ta geldiği G.Kore'de,Dünya çapında Holdingler,Ülke Büyükelçileri, Finans kuruluşları ve önemli Senatörlerle hemen hemen hergün 2 veya 3 toplantı yaparak çalışmalarına süratle devam ediyor.

NBBTC Holding,G.Kore Senatosunda....


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Yangınla mücadele için İHA ordusu kurulacak!Önceki Haber

Yangınla mücadele için İHA ordusu kurula...

Kore'nin dev firmaları Türkiye ile işbirliğine hazırız mesajı verdilerSonraki Haber

Kore'nin dev firmaları Türkiye ile işbir...

Yorum Yazın

İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar