İ.oğlu siyonist lobilerden meşruiyet arayışında!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İ.oğlu siyonist lobilerden meşruiyet arayışında!
İBB Başkanı seçildikten sonra İstanbul’da kayda değer hiçbir hizmet yapmayan CHP’li Ekrem İmamoğlu, fon ve yatırım arama bahanesiyle Londra’da bir takım temaslarda bulundu. Derdinin İstanbul olmadığını sel felaketinde 'tatil' yaparak gösteren İmamoğlu’nun Chatham House başta olmak üzere siyonist lobilerle görüşmeler yapması "Cumhurbaşkanlığı için meşruiyet arayışı" olarak yorumlandı.

İmamoğlu siyonist lobilerden meşruiyet arayışında!

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin desteğini arkasına alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilen" CHP’li Ekrem İmamoğlu seçim döneminde verdiği vaatlerini yerine getirmediği gibi yaptığı işten çıkarmalar ve zamlarla da kendisine oy verenlerin bile tepkisini çekti.

Seçim döneminde "İstanbul’un kaybedecek bir saniyesi bile yok" diyerek göz boyamaya çalışan İmamoğlu, seçildiği günden bu yana mega kente kayda değer bir hizmet getirmedi. Geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul’da sel felaketi yaşanırken Bodrum’da tatil yapan İmamoğlu’nun sorumsuzluğu kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu.

Türkiye'nin dış politikasını eleştiriyor

CHP’liler tarafından 'Cumhurbaşkanı adayı' olarak dillendirilen İmamoğlu, sadece "İstanbul'un Belediye Başkanı" olmasına rağmen Türkiye’nin dış politikası ile ilgili hükümeti eleştiren açıklamalar yapmaktan geri durmuyor.

Belediye başkanı olmanın ötesinde işlere kalkışan İmamoğlu, İstanbul'da durmayarak Avrupa ülkeleri başta olmak üzere sık sık yurtdışı ziyaretlerinde bulunuyor. İmamoğlu, son olarak 13-15 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İmamoğlu, bu ziyaret öncesinde de Berlin ve Paris’e de gitmiş ve çeşitli temaslarda bulunmuştu.

Siyonist lobilerden destek arayışında!

İmamoğlu, Londra’da Sevr Antlaşmasının mimarı olarak bilinen Chatham House başta olmak üzere siyonist lobileri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı olma rüyası gören İmamoğlu’nun Avrupa ziyaretleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek arayışı olarak değerlendiriliyor.

Avrupa ve ABD'ye göz kırpıyor!

İstanbul’a kaynak arama adı altında siyonist lobilerle görüşmeler yapan İmamoğlu, 'muhalefet lideri' gibi sürekli Türkiye’nin dış politikasını eleştiren çıkışlar yaparak da Avrupa ve ABD’ye göz kırpıyor.

Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Diyarbakır’a giden İmamoğlu, teröre verdikleri destek gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan HDP’li belediye başkanlarını ziyaret etmişti.

İmamoğlu ABD ile yaşanan S-400 krizi ile ilgili olarak  "Uluslararası meseleler hepimizin canını sıkıyor. S-400 meselesi ABD ile yaşananlar geride kalmış gibi sadece İstanbul'u konuşuyoruz." Açıklamasında bulunmuştu.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda terör örgütü YPG/PKK’ya karşı gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı'na ilişkin de değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu "O cephede, o süreçte teröre karşı mücadelede ne yazık ki masaya oturduğumuz ülkelerin kaos politikalarına da güvenmiyoruz. Ne ABD’ye güveniyoruz, ne Rusya’ya güveniyoruz" İfadelerini kullanmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 HDP'Lİ Belediye Başkanı gözaltındaÖnceki Haber

4 HDP'Lİ Belediye Başkanı gözaltında

18 milyon öğrenci tatile gidiyor! Bu kez farkı karne yokSonraki Haber

18 milyon öğrenci tatile gidiyor! Bu kez...

Yorum Yazın

İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar