Kılıçdaroğlu bu sözleri duymasın! Muhalif yazar: Ağzıyla kuş tutsa seçimi kazanamaz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu bu sözleri duymasın! Muhalif yazar: Ağzıyla kuş tutsa seçimi kazanamaz!
Türkiye seçim atmosferine girmişken muhalif isimlerden dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son anket sonuçlarının merakla takip edildiği bugünlerde yazar Sevan Nişanyan, kronik muhalifleri kızdıracak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde kazanma şansının olmadığını ifade eden Nişanyan, “Kılıçdaroğlu ağzıyla kuş tutsa da, ekonomi komple batsa da havada karada bu sene önümüzdeki sene gelecek sene ve gelecek yüzyılda Tayyip Erdoğan kazanır" dedi.

Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine adım adım ilerlerken açıklanan son anket sonuçlarını gören muhalif isimler 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan umutları giderek azalmaya başladı. 

"AĞZIYLA KUŞ TUTSA DA KAZANAMAZ"

Artık alenen Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını dile getirmeye başlayan muhalif isimlerin son örneği muhalif yazar Sevan Nişanyan'dan geldi. Nişanyan öyle ifadeler kullandı ki kronik muhalifler uzun bir süre bu sözleri unutamayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde havada karada Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı galip geleceğini söyleyen Nişanyan, "Türkiye'yi biraz tanıyan bir insanın Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına ihtimal vermesini absürt görüyorum." dedi.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANACAĞINA İHTİMAL VERİLMESİNİ ABSÜRT BULUYORUM"

Sevan Nişanyan'ın açıklamaları şu açıklamalarda bulundu; "Kılıçdaroğlu ağzıyla kuş tutsa da, ekonomi komple batsa da havada karada bu sene önümüzdeki sene gelecek sene ve gelecek yüzyılda Tayyip Erdoğan kazanır. Mümkün değildir Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması. Yani birazcık siyasi ön görüsü olan birazcık siyaset duygusuna sahip olan birazcık Türkiye'yi tanıyan birazcık İstanbul ve Ankara'nın 1-2 semti dışında Türkiye'yi tanıyan bir insanın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına ihtimal vermesini absürt görüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz çünkü bir şeyi temsil etmiyor."

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu: Müjdeler geldikçe başı dönüyorÖnceki Haber

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu: Müjdele...

Fenerbahçe ile İstanbulspor berabere kaldıSonraki Haber

Fenerbahçe ile İstanbulspor berabere kal...

Yorum Yazın

Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar