Konuşan dayak yedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konuşan dayak yedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet' için yürümüştü. CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yolsuzlukları hakkında konuşanların başına gelenler, "CHP'nin adaleti bu mudur" dedirtti.

 

İŞTE CHP ADALETİ


 

Battal ve 'nin yolsuzlukları hakkkında konuşan Büyükşehir Belediyesi'nin 'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, evinin önünde saldırıya uğradı. Gamze İlgezdi'nin terörist Aziz Güler'in cenazesindeki videosunu sosyal medyada paylaşan belediye şoförü Şehmus Gülerce de 'nin koruması Hamit Ş. tarafından öldüresiye dövüldü, eşiyle işten atıldı. Ataşehir Belediyesi'nde imar yolsuzluğunu gündeme getiren CHP'li Erol Dolu da gündeme getirdiği iddialar nedeniyle darp edildi. Dolu saldırıdan İlgezdi'yi sorumlu tuttu. Belediyenin eski hukuk müdürü olan avukat Erdal Ilıkgöz de imar yolsuzlukları ile mücadelesi nedeniyle dayak yedi. Dün dayak yiyen CHP'lileri aradık. Hepsinden "Konuşursak başımıza kötü şeyler gelir" cevabını aldık. 



KILIÇDAROĞLU YİNE MİLLİ MEDYAYI HEDEF SEÇTİ
İçişleri Bakanlığı'nca görevinden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye destek için dün Ataşehir Belediyesi'ne giden CHP Genel Başkanı Kemal 'nun hedefinde yine  vardı. Geçen hafta Turkuvaz Medya'yı ve 3 binin üzerindeki çalışanını "Boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum" diyerek tehdit eden Kılıçdaroğlu bu kez de Turkuvaz Medya yöneticilerini hedef aldı. Belediye binasının önünde toplanan partililere seslenen ve "Bir şey söyledim alındılar" diyen Kılıçdaroğlu "İhanet yaftasını sizin boynunuza asacağım. Hiç endişelenmeyin siz. Sizi asmayacağım, sizi rezil edeceğim" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu kutsal şehir herkese aitÖnceki Haber

Bu kutsal şehir herkese ait

Türk öğrencilerden Mescid-i Aksa'da bayraklı protestoSonraki Haber

Türk öğrencilerden Mescid-i Aksa'da bayr...

Yorum Yazın

İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar