Mehmet Ali Uykur, İYİ Parti’den istifa etti: Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Ali Uykur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kez daha 7’li masa ile ilgili haklı çıktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur, partisinden istifa etti. Uykur, istifa gerekçesini ise HDP ile yapılan ittifak ortaklığını gösterdi. Uykur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kez daha haklı çıktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi. 

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yaptığı istifa açıklamasında Uykur, İYİ Parti’nin sürekli HDP ile anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Terör örgütlerinin İYİ Parti’nin mitinglerine katılmasından ve izlenen ikiyüzlü siyasetten dolayı istifa ettiğini ifade eden Uykur, sert açıklamalarda bulundu. 

İYİ Partili Uykur, milletvekili adaylığından ve partisinden istifa etti!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKLI ÇIKTI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha haklı çıktığını söyleyen Mehmet Ali Uykur, parti içinde bu konulardan rahatsız olan partilileri de istifaya davet etti.  Uykur, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstikla Marşı yazdırmasın” diye konuştu. 

İYİ PARTİ, MASANIN DAYATMALARINA MARUZ KALDI 

Mehmet Ali Uykur, 6'lı Masa'nın terörün gölgesinin düştüğü bir kumar masasına dönüştüğünü, İYİ Parti'nin 6'lı Masa'nın dayatmalarına maruz kaldığını ifade etti. Partilerine bu dayatmalarla beraber pusu kurulduğunu söyleyen Uykur, bunlara neden göz yumulduğunu da anlayamadığını belirtti.

FETÖ İLE ANILAN BAŞDANIŞMAN 

Parti içinde anlamadığı ve kendisini çok rahatsız eden konuların varlığına işaret eden Uykur, partide FETÖ konusunda kendisinde var olan hassasiyetin olmadığını ifade etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, KHK ile işine son verilmiş bir kişiyi kendisine özel kalem yaptığını, ayrıca adı FETÖ'yle anılan İstanbul eski İl Başkanını kendisine başdanışman yapmasını anlayamadığını söyledi. 

KİMSE BİZİ DEVLET DÜŞMANLARIYLA ZİKREDEMEZ 

Sakarya Milletvekili ve tekrar milletvekili adayı olan Ümit Dikbayır'dan da rahatsızlığını dile getiren Uykur, kendisinin tek derdinin vatan olduğunu söyleyerek hayatının FETÖ ve PKK ile mücadele ile geçtiğini belirtti. 

"Kimse bizi vatansızlarla, bizi bölücülerle, bizi devlet düşmanlarıyla aynı cümlede zikredemez" diyen Mehmet Ali Uykur, herkes terörün gölgesinin düştüğü 6'lı kumar masasından uzak dursun ifadelerini kullandı. 

Koalisyon ortaklarının Selahattin Demirtaş, İHA, SİHA gibi söylemlerinden rahatsızlığını da dile getiren Uykur, milletvekili adaylığından ve İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Bardakçı'dan CHP'nin tehdit diline tepki: İstiklâl Mahkemeleri’ne rahmet okuturlar!Önceki Haber

Murat Bardakçı'dan CHP'nin tehdit diline...

PKK'dan CHP'ye tam destek! Yıkım için yemin ettiler!Sonraki Haber

PKK'dan CHP'ye tam destek! Yıkım için ye...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar