Mersin'deki sır evin gizemi çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika haberi! Mersin'in Tarsus ilçesinde bir evde özel harekat polisleri gözetiminde gerçekleştirilen esrarengiz kazının sırrı çözüldü. Mersin'in Tarsus ilçesindeki o evde, Roma dönemine ait bir yer altı şehrine giden kapının bulunduğu ortaya çıktı.

Mersin'deki sır ev ile ilgili görsel sonucu

 

82 Evler Mahallesi'nde, birçok evin duvarlarının çatlamasına neden olan ve giriş-çıkışlara izin verilmeyen  alanında sondaj çalışması yapıldığı görülürken, kazı yapılan evden yeni görüntüler ortaya çıkmıştı. Özel harekat polisleri gözetiminde 1 yıldır yapılan esrarengiz kazıdaki tünel ve kurulan iskele cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.

 

İlgili resim

 

ROMA DÖNEMİNE AİT YER ALTI ŞEHRİNE AÇILAN KAPI O EVDE!

A Haber İstihbarat Şefi Kubilay Gülbek, 'in  ilçesinde gerçekleştirilen esrarengiz kazıyla ilgili, "Tarsus'un bir özelliği var, M.Ö 300 yıl öncesine dayanan bir tarihi var. Herkes bu bölgede bir imparatorluk kurmuş. Yer altı şehirleri oluşmuş. Her imparatorlukta kurulmuş olan gizli yer altı şehirlerinin olduğu bir bölge. Tarsus'un altında gizli yer altı şehirleri var. Meşhur Kırmızı ev, Roma dönemine ait olan bir yer altı şehrine açılan kapının bulunduğu ev" dedi.

 

A Haber İstihbara Şefi esrarengiz kazı ile ilgili tüm sır perdesini aralayan açıklamayı yaptı. İşte Kubilay Gülbek'in o açıklaması:

CİNAYETE KURBAN GİDEN POLİS MEMURU DEFİNECİLERLE ORTAK ÇALIŞMIŞ!

Tarihi yer altı şehrinin dışına açılan kapı bu evin içinde. Bu evin bir avlusu var. Avlu 4 yerden kazılmış. Bu evde bir arkeolojik kazı var. Devlet define arıyor. Bu konu mahsus böyle açıklanıyor. Burada bir algı var. Bu kazıyı Mersin Müzeler Müdürlüğü yapıyor. Bu işin en başına gelirsek, defineciler bir harita buluyor. Bu evi tespit ediyorlar ve yer altı şehrine açılan kapının bu evin altında olduğunu tespit ediyorlar. Bu definelere ulaşmak için kazılar yapıyorlar. Cinayete kurban giden polis memuru Mithat Erdal bu definecilerle ortak çalışıyor. Tarsus eski ilçe emniyet müdürü Yaşar Aksoy ise bütün bunları biliyor. Ayrıca FETÖ'den cezaevine girmiş bir isim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Bülent Tezcan'a davaÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Bülent...

Barzani için bugün son!Sonraki Haber

Barzani için bugün son!

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar