Perinçek'tan olay ifşa! Meral Akşener Fetullahçı teröristlere militan kazandırmış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğu Perinçek, Meral Akşener'in gençlik yıllarında Fetullahçı Terör Örgütü'ne militan kazandırdığını belirtti. Perinçek, Akşener hakkında, "Gençliğinden beri İzmit ve Sapanca'da FETÖ ile birlikte hareket eden, FETÖ'ye adam taşıyan, örgütçülük yapan bir özelliği var" dedi. Akşener'i "gladyonun kraliçesi" olarak nitelendiren Perinçek, "Türkiye siyasetinde bir yer sahibi olması koca koca partileri lideri olması için bir yeteneği, bir birikimi, bir kabiliyeti falan hiçbir şey gözükmüyor. Ama birileri onu getiriyor ve bir yerlere oturtuyor" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, TVNET'te İYİ Parti'nin Joe Biden'ın projesi olduğunu iddia etti. İYİ Parti'nin bir operasyon partisi olduğunu vurgulayan Perinçek, Meral Akşener'e verilen görevler olduğunu söyledi.

İYİ Parti'nin bir operasyon partisi olduğunu ifade eden Perinçek, "Yani İYİ Parti bir takım ülkesini seven insanların kurduğu bir parti değildir. İYİ Parti doğrudan doğruya Biden'ın Tayyip Erdoğan'ı devirme ve Türkiye'yi kaosa sürükleme planında görev yüklenmiş bir organizasyondur." dedi.

Meral Akşener "Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz" dedi ve nedenini açıkladı

"AKŞENER FETÖ'YE ADAM TAŞIDI"

"Ve bu görev de uygun bir lidere verildi. Zaten Meral Akşener bu görevin içinden geliyor." diyen Perinçek, "Akşener gençliğinden beri, İzmit ve Sapanca'da FETÖ ile birlikte hareket eden, FETÖ'ye adam taşıyan, örgütçülük yapan bir özelliği var." ifadelerini kullandı.

"İÇİŞLERİ BAKANIYKEN TÜRK ORDUSUNUN İÇİNE KULAK YERLEŞTİRDİ"

Perinçek, Akşener hakkındak iddiaları şöyle devam etti:

"Bu hanımefendi birden bire nerede görüldü? İçişleri Bakanlığında. İçişleri Bakanlığındaki icraatleri ne? Türk ordusunun içine kulak yerleştirmek. Türk ordusunun içine CIA'den başka kim kulak yerleştirir? Türk ordusunu düşmandan başkası dinler mi? Düşman adına Türk ordusunun içine kulak yerleştirdi.

Ondan sonra kalktı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün istihbaratının başına kapıları falan kırarak neredeyse bir takım adamlar getirdi. Şimdi o adamlar FETÖ'den içeride yatıyor. Ergenekon Balyoz olaylarında başta olan adamlar Akşener'in yerleştirdiği adamlar."

"KABİLİYETİ YOK, BİRİLERİ GETİRDİ"

Akşener'in siyasi hiçbir altyapısının olmadığını gladyonun onu ön plana çıkardığını belirten Perinçek, "Meral Akşener'in tarihi bu, görevi bu. İyi Parti'nin kuruluşu sırasında biz "'gladyo kraliçesi' demiştik. Türk ordusunu dinleyen, kulak yerleştiren bir gladyo kraliçesidir. Başkası yapamaz bunu. Veya emniyetin başına FETÖ tertibi amacıyla o FETÖ'cü şefleri getirmek bir gladyo görevi. Bir NATO görevlisi olarak zuhur ediyor Meral Akşener. Türkiye siyasetinde bir yer sahibi olması koca koca partileri lideri olması için bir yeteneği, bir birikimi, bir kabiliyeti falan hiçbir şey gözükmüyor. Ama birileri onu getiriyor ve bir yerlere oturtuyor." dedi.

Kaynak:trhber


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savaşı bitirmek için gösterdiği olağanüstü çabayı anlattıÖnceki Haber

Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı...

CHP'li eski belediye başkanı tutuklandıSonraki Haber

CHP'li eski belediye başkanı tutuklandı

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar