Tevfik Göksu CHP'li İmamoğlu'nun karnesini çıkardı: İnsan bu kadar mı bu şehre ihanet eder

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, meclis toplantısında yaptığı konuşmada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde verdiği sözleri hatırlattı.

İmamoğlu'nun Trafik sorunundan, metro hattına, spor salonundan sosyal konuta vaatlerini sıralayan Göksu, "İnsan bu kadar mı bu şehre sırtını döner, bu kadar mı bu şehre ihanet eder ya?" diye sordu.

Mehmet Tevfik Göksu

"İSTANBUL ULAŞILABİLİR OLMAKTAN ÇIKIP ULAŞILAMAZ HALE GELDİ"

Göksu İBB meclisinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bu dört yıllık süre içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bol keseden vaatlerde bulundu. İstanbul'da ulaşımı sorun olmaktan çıkartacağım. Peki ulaşım sorunu olmaktan çıktı mı? Çıkmadı. Daha çok ulaşılabilir İstanbul olmaktan çıkıp ulaşılamaz İstanbul haline geldi. İstanbul'da şu anda ilk aktarmada ücretsiz aktarma kullanan var mı? Yok.

İBB bütçe görüşmelerinde Ekrem İmamoğlu'nun uykulu hali

"BIZIM DÖNEMDE BAŞLADIĞINIZ İŞLERİ BİLE ZOR BİTİRDİNİZ"

İstanbul'da altı yüz otuz kilometre metro kazandıracağız demiş. Dört yıl geçtiğine göre şu anda kaç kilometre metro yapmış olması lazım? Aşağı yukarı dört yüz seksen beş yüz kilometre. Nerede? TEM otoyoluna Başakşehir Ben Sultanbeyli'ye kadar megabüs yapacağım demiş. Giden var mı arkadaşlar? Toplam yirmi dört kilometre on bir yeni finiküler hattı yapacağız demiş. Bizim dönemde başladığınız işleri bile zor bitirdiniz.
İstanbul'un iki yakasında yeni iki otogar yapacağız demiş. Nerede? Aracını İSPARK eden toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak demiş. Yüz bin araçlık kapalı otopark. Nerede? İhtiyaç sahibi vatandaşların düğünlerini sosyal tesislerde ücretsiz yapacağız demiş. Duydunuz mu hiç? İstanbul'un dokuz yüz altmış bir mahallesinde mahalle evleri kuracağız Gören var mı arkadaşlar?

Ekrem imamoğlu Öpücük Uzun Versiyon - YouTube

"İNSAN BU KADAR MI BU ŞEHRE İHANET EDER?"

Kırk doğum evi, yirmi kadın sağlık merkezi, üç ağız diş sağlığı merkezi yapacağız. Gören var mı? İstanbul'a on beş bin yeni sosyal konut yapacağız. Nerede? On beş adet yaşam vadisi yapacağız. Nerede? Otuz yüzme havuzu, otuz kapalı spor Spor salonu. Nerede? İstanbul'a on beş yeni müze yapacağız. İstanbul'un en büyük müzesini başlamışız. Eylül 2019'daki resmi bu. Haziran 2020'deki resmi bu. Nasıl? 2023'teki resmi bu. Vinç bile aynen duruyor ya. İnsan bu kadar Var mı bu şehre sırtını döner ya? İnsan bu kadar mı bu şehre ihanet eder ya? Namus sözü hiçbir çalışanı işinden etmeyeceğiz. Arkadaşlar siz 21 bin bin kere yalan söylemiş bir belediyesiniz. Bakın 21 bin kişiyi işten atmışsınız 53 bin kişiyi işe almışsınız. Pek muhterem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ne diyor? Sözünde durmayanı kovun diyor. Evet. Sözünde durmayanı kovun diyor. Biz de diyoruz ki bu sözünde durmayan İstanbul Büyükşehir Başkanına 2024 Mart'ında ne diyoruz? Bay bay.

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alman medyası: PKK, Erdoğan karşıtı ittifak için kampanya yürütüyorÖnceki Haber

Alman medyası: PKK, Erdoğan karşıtı itti...

Algı ve yalanlar 2 yıl sonra çöktü! Hani otel dikilecekti?Sonraki Haber

Algı ve yalanlar 2 yıl sonra çöktü! Hani...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar