Vali Yerlikaya: Mahsur kalanları tahliye ederek otellerde misafir ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yerlikaya: Mahsur kalanları tahliye ederek otellerde misafir ediyoruz
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşların tahliye edilerek otellere yerleştirildiğini belirtti. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kıymetli İstanbullular, yolda mahsur kalan 2716 hemşerimizi otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik. Yoğun kar yağışı ve tipiye karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

Vali Yerlikaya: Mahsur kalanları tahliye ederek otellerde misafir ediyoruz

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 bin 716 kişinin otellere yerleştirildiğini açıkladı.

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kıymetli İstanbullular, yolda mahsur kalan 2716 hemşerimizi otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik. Yoğun kar yağışı ve tipiye karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir televizyon programı yayınına katılarak İstanbul’daki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerlikaya, "Burada bulunan vatandaşlarımıza bir yandan yardım ederken, bir yandan da onların iki yönlü tahliyeleri ve misafir edilmeleri ile ilgili çalışma başlattık. TEM’de de yol boyunda bütün ilçe kaymakamlarımız emniyetimiz hep birlikte buradaki vatandaşlarımızı da oralardan alıp misafirhaneler ve otellere yerleştirme ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. 35-40 yıldır rastlanılmayan bir kış gecesi ile imtihan ediliyoruz. Zor bir süreç vatandaşlarımızın almış olduğumuz kısıtlamalarla ilgili bütün kararlara yürekten uyduklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

"ARAÇLAR KALACAK, ONLAR BİZİM EMANETİMİZ"

Gece hava şartlarının daha da zorlaştığını ifade eden Yerlikaya, "Bu durumda bizim o araçları kurtarma çalışmasını devam ettiriyoruz. Bir yandan aile olan, küçük çocukları olan, yaşça bizden büyük olanlar var. Onları zor durumda bırakmamak için belediyelerimizin mekanlarında, otellerde, misafirhanelerde, bu gece misafir etmek istiyoruz. Araçlar kalacak onlar bizim emanetimiz. Bütün güvenlik güçlerimiz alarm durumunda. O araçları güvenli şekilde oraları açtığımızda araç sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu.

İstanbullu cefada, Ekrem sefada! AKOM’da olması gereken İBB ekrem rakı-balık sefasında çıktı…

Kaynak:yeni şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da yoğun kar! İçişleri Bakanı Soylu ve Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu İstanbul'a geliyor! Dakika dakika gelişmeler... .Önceki Haber

İstanbul'da yoğun kar! İçişleri Bakanı S...

ABD'den Sedef Kabaş hakkında skandal son dakika açıklaması .Sonraki Haber

ABD'den Sedef Kabaş hakkında skandal son...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar