Yalçın'dan Çilingiroğlu'na tepki: Üslup mahrumu dili kökünden koparırız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalçın'dan Çilingiroğlu'na tepki: Üslup mahrumu dili kökünden koparırız
CHP'nin yayın organı Halk TV'de Türkiye Tabibler Birliği'ni (TTB) savunup MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sert tepki gösterdi.

Yalçın'dan Çilingiroğlu'na tepki: Üslup mahrumu dili kökünden koparırız

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, CHP'nin yayın organı Halk Tv'de saygısız açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözleri sonrası sert tepkide bulundu.

Çilingiroğlu'nun Türkiye Tabibler Birliği'ni (TTB) savunup Bahçeli'yi eleştirmesi üzerine Yalçın, Twitter hasabından yaptığı açıklamada, "Uzaktan yiğitlik taslamak kolay tabii… Biz bu konuda gerekeni yapar, saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız. Ne var ki Çilingiroğlu hayâsızı Okyanus ötesinde, ağababalarının kucağına saklanıyor." dedi.

Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

1-Mehmet Çilingiroğlu adlı sözde bilim adamı ve FETÖ’cü müptezel; CHP’nin borazanı Halk TV’de Bu gece fevkalade seviyesiz, edepsiz ve ahlak dışı ifadelerle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırdı.

2-Uzaktan yiğitlik taslamak kolay tabii… Biz bu konuda gerekeni yapar, saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız. Ne var ki Çilingiroğlu hayâsızı Okyanus ötesinde, ağababalarının kucağına saklanıyor.

3-Kabahat ondan çok, onu bizim üzerimize salarak havlatan Halk TV’de… CHP’nin davulunu çalan bu TV kanalında, sürekli olarak çeşitli bahanelerle MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapılıyor. Hem de en seviyesiz şekilde…

4-Halk TV’nin son edepsizliğinin sebebi ise Genel Başkanımızın Tabipler Birliği'nin kapatılması gerektiğine dair açıklamalarından duydukları endişe ve kin.

5-Çünkü adının başında Türk sıfatı bulunan Tabipler Birliğinin yönetimi Türk düşmanlarının elinde. Başkanı Fincancı, PKK yanlısı bir militan.

6-Arkasında HDP’den çok CHP’nin durduğu Tabipler Birliği’ndeki bu ihanet yapılanmasını MHP Lideri Sayın Bahçeli’nin deşifre etmesi, iki partide de deprem etkisi yarattı.

7-Bilinsin ki siyasette kirli ortaklıkları su yüzüne çıkaran MHP, daha birçok maskeyi indirip ardındaki ihanet suretlerini göstermeye devam edecek.

8 (son)-Sayın Genel Başkanımıza dönük tahrik kokan alçakça küfür ve saldırıya çanak tutarak FETÖ’nün it uşaklarını üzerimize saldırtan Halk TV’yi şiddetle kınıyor, bu maksatlı ve rezil yayın anlayışı hakkında işlem yapılması için ilgili mercileri göreve davet ediyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm Protein Tozu Çeşitleri KarşınızdaÖnceki Haber

Tüm Protein Tozu Çeşitleri Karşınızda

Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Ülke TV'de tüyleri diken diken eden anlarSonraki Haber

Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Ülke...

Yorum Yazın

Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar