Yeni nesil bunlarla zehirleniyor! Sözde Türkiye 'güzeli' rezil oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Miss Turkey 2018" adlı rezil yarışmada sözde ‘Türkiye güzeli’ seçilen ve kokuşmuş magazin medyasının pohpohladığı Şevval Şahin’in, katıldığı bir programda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı tanımaması ve İstiklal Marşı’nı okuyamaması tepki çekti.

Koronavirüs vakalarının arttığı son döndemde verdiği partilerle salgın kurallarını hiçe saydığı için tepki çeken, “Miss Turkey 2018” adlı skandal yarışmada sözde Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin, CNN Türk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında rezil olarak stüdyoyu terk etti.

Yeni nesil bunlarla zehirleniyor! Sözde Türkiye 'güzeli' rezil oldu

Kokuşmuş magazin medyası tarafından pohpohlanan 21 yaşındaki Şahin, 'İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?', 'Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?' sorularına sinirlenip, yayını terketti.

Sakinleşip geri gelen Şahin'in, "Fahrettin Koca'yı (Sağlık Bakanı) tanıyor musunuz?" sorusuna ise "Pas" dedi.

Magazin medyası tarafından gençlere rol model olarak sunulan Şevval Şahin’in yaşadığı ülkenin İstiklal Marşı’nı okuyamaması ve Sağlık Bakanı’nı tanımaması sosyal medyada da gündem oldu.

Miss Turkey güzeli İstiklal Marşı'nı bilemeyince yayını terk etti!

Genç nesil böyle zehirleniyor

Vatandaşı ülkeye dair en temel bilgileri bile bilmeyen birisinin topluma ‘ünlü’ olarak pazarlanarak rol model olarak lanse edilmesi kokuşmuş magazin medyasının yeni nesil için ne türk bir tehdit barındırdığını gözler önüne serdi.

Milli ve manevi değerlerinden gittikçe uzaklaşan genç nesilin kendilerine ‘ünlü’ olaral tanıtılan sözde sanatçı ve mankenleri rol model olarak benimseyip onlara benzemeye çalışması toplum uzmanları tarafından ülkenin bekasını tehdit eden bir konu olarak değerlendiriliyor.

“TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir projede yarı İngilizce yarı Türkçe konuştuğu için eleştirilen Şahin, "Sosyal medyayı aktif olarak hep İngilizce kullanıyordum. Miss Turkey'den sonra da bu böyle devam etti. Neysem oyum. Türklüğümle gurur duyuyorum ama Türk halkını da mutlu etmek için değişmem." demişti.

Kaynak:yeni akit

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hitler’in ruhu Avrupa’da hortladıÖnceki Haber

Hitler’in ruhu Avrupa’da hortladı

Gökçek'ten Yavaş'a: Ben yaptım, o sadece açıyor!Sonraki Haber

Gökçek'ten Yavaş'a: Ben yaptım, o sadece...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar