© Ak Gazete 2015

Temiz Oda Sistemleri

Temiz oda sistemleri havada yer alan toz ve diğer parçacıklardan arındırılarak sıcaklık ve nem kontrollü çalışılmasını sağlayan sistemlerdir.

 

İstenilen düzeyde hijyen sağlamak için bu odalardan faydalanmanız gerekmektedir.

Günümüzde temiz oda kurulum ve yönetim konusu son derece önemlidir. Bu yüzden sistem konusunda yetkili olan kurumlardan destek almanız gerekmektedir. Çünkü temiz oda sistemlerinin yasal olarak belirtilen kurallar dahilinde hazırlanması istenmektedir.

 

 

Temiz Oda Projelendirme Hizmeti

Temiz odalar belirlenen standardına göre sınıflandırılarak yapılmaktadır. Müşteri taleplerine göre havalandırma ya da mimari çözümlerin oluşturulması konusunda uzman kadromuz ile sizlere uygun danışmanlık, projelendirme ve taahhüt hizmetleri verebiliyoruz.

Temiz oda teknolojik olarak son derece donanımlı sistemlerdir. Temiz odalar sayesinde teknolojiyi de verimli şekilde kullanılarak istenen üretime daha hızlı bir erişim sağlanabilmektedir. Gerekli tasarım aşamaları içerisinde yapılacak üst düzey hizmeti sizlerle bir araya getiriyoruz.

Temiz oda sistemleri konusunda en önemli faktörler arasında parçacık sayısının istenen düzeyde tutulmasıdır. Ayrıca ortam içerisinde havanın sıcaklık ve nem değerleri kontrol altında olması gerekmektedir. Temiz odalar konusunda sizde profesyonel yardım almak isterseniz hemen http://www.vona-int.com üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER