© Ak Gazete 2015

Trabzonspor 90+5'te ağır yara aldı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, 28. haftanın kapanış maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un 90+5. dakikada attığı gole engel olamadı. Nefes kesen karşılaştırma 2-2 bitti..

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, Alanya'da kozlarını paylaştı. Trabzonspor, 90+5. dakikada yediği golle sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı ve liderlik koltuğunu Başakşehir'e kaptırdı.

Trabzonspor'un golleri 7. dakikada Abdülkadir Ömür ve 52. dakikada Filip Novak atarken Alanyaspor'un gollerini 45+1. dakikada Papiss Cisse ve 90+5'te Bakesetas attı.

Trabzonspor'da 80. dakikada Hosseini, Alanyaspor'da ise 82'de N'Sakala kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.

Ahmet Ağaoğlu çılgına döndü! Sahaya dalıp vurmaya kalktı

Kritik Alanya deplasmanında galibiyeti son saniyelerde yediği golle kaçıran Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, 90 dakikanın sona ermesiyle çılgına döndü.

İlk olarak Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile şiddetli bir tartışma yaşayan Ağaoğlu, maç sonu sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı.

Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı.

Ağaoğlu ve Trabzonsporlu yöneticilere küfür edildiği gelen haberler arasında.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER