Kandil'in Kılıçdaroğlu aşkı: AK Parti-MHP ittifakı bölge için bir tehlikedir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PKK'dan Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir destek açıklaması daha geldi. PKK'nın sözde yöneticisi Helin Ümit, AK Parti ve MHP ittifakını bölge için bir 'tehlike' olarak tanımladı.

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile yaptığı görüşmenin yankıları devam ederken terör örgütü PKK'nın elebaşlarının Millet İttifakı'na destek mesajlarına bir yenisi daha eklendi.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Helin Ümit, yaptığı açıklamada AK Parti ve MHP ittifakını "bölge için bir tehlike" olarak tanımladı. Kılıçdaroğlu'nun bu ülke için kurtuluş olacağını belirten Helin Ümit, "AKP-MHP ittifakı bölge için büyük bir tehlikedir, bu seçimlerde yenilgiye uğratılması çok önemli. Eğer PKK savaşır durumda olmasaydı kimse Erdoğan'a AKP'ye MHP'ye karşı sesini çıkaramazdı." diyerek skandal ifadeler kullandı.

HDP'Lİ SAKIK'TAN ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK VAADİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'nın siyasi uzantısı ile görüşmesinden cesaret bulan terör seviciler, peş peşe açıklamalar yaptı. CHP liderinin bu tavrı ve HDP'ye olan yakınlaşması sonrası Sırrı Sakık yaptığı açıklamada "Biz bu sistemi değiştireceğiz. Biz masada oturup bir bakanlık, bir milletvekili veya cumhurbaşkanlığı yardımcılığı değil. Biz yüz yıllık Cumhuriyet'i değiştireceğiz. Önümüzdeki dönem özgürlük yılı olacak. Bu özgürlüğü birlikte inşa edeceğiz. Kimlerle inşa edebileceksek onlarla da oturup konuşacağız.'' skandal ifadeler kullandı.

BESE HOZAT: EYLEMLERİMİZE SON VERME KARARI ALDIK

Terör örgütü PKK'nın Eşbaşkanı Bese Hozat, ''Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor. Tarihi bir anlamı var. Bu faşist iktidar 14 Mayıs'ta yıkılacaktır. Seçimler bitene kadar askeri eylemlerimize son verme kararı aldık. Seçim sonrası durum değerlendirmesi yapacağız.'' açıklamasını yaparak altılı koalisyona açık destek verdi.

SABRİ OK: BİZE HABER GÖNDERDİLER

Bese Hozat'ın ardından PKK elebaşlarından Sabri Ok da masaya verdiği desteği itiraf etti. Uluslararası çevrelerin kendilerini detseklediklerini itiraf eden Ok, "Şunu söylemeliyim, şüphesiz birçok kişi, birçok devlet, uluslararası güçler, bazen doğrudan ve açık bir şekilde, bazen farklı şekillerde yönetimimize haber gönderdiler, selamlar gönderdiler" ifadelerini kullandı. 

DURAN KALKAN: BU İTİFAKA DESTEK VERECEĞİZ

PKK elebaşı Duran Kalkan, ise "Örgütlenerek bu ittifaka destek vereceğiz. Seçimde biz bu temeldeyiz." ifadelerini kullanırken, Mustafa Karasu ise "6'lı Masa umut yarattı. Biz de seçimde sorumluluğumuzu yerine getireceğiz." demişti.

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti'li aday Seyithan İzsiz'in ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katili Nurullah Semo ile nasıl bir bağlantısı var?Önceki Haber

İYİ Parti'li aday Seyithan İzsiz'in ülkü...

Altılı Masa'da 'Ekonomiyi kim yönetecek?' kavgası! 3 parti krizin eşiğindeSonraki Haber

Altılı Masa'da 'Ekonomiyi kim yönetecek?...

Yorum Yazın

ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'in 'sokak çağrısına' sert tepki: Göz yummayacağız!
İBB’deki yolsuzlukta flaş! Murat Ongun ile Serdal Taşkın’ın ses kayıtları ortaya çıktı .
İBB soruşturması kapsamında firari Ertan Yıldız yakalandı
20+80 milyon dolar PKK'ya nasıl gitti? Ekrem İmamoğlu önce ana-avrat sövdü, sonra 'halledin, sorun çıkmasın' dedi
Arif Kocabıyık gözaltına alındı...
Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulmaz değil, Türk yargısına güvenim tamdır
SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı..GÖZALTINA ALINANLARIN TAM LİSTESİ
SON DAKİKA! İstanbul'da 4 gün boyunca gösteriler yasaklandı
Necati Özkan, İsmail Saymaz, Ercan Saatçi ve Murat Ongun'a gözaltı
Yolsuzluk ve terör soruşturması: CHP'li belediye başkanları gözaltında
OSMANLI TAPUSU GEÇERLİ MİDİR ?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar