Başkan Erdoğan'dan 3 şehir için özel anket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan'dan 3 şehir için özel anket
2019 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir adayları için partisinin MYK üyelerinden kapalı zarf içinde önerdikleri isimleri aldı.

Erdoğan'dan 3 şehir için özel anket

AK Parti’nin önceki gün gerçekleşen MYK toplantısında bazı genel başkan yardımcılarının yaptığı sunumlardan sonra yerel seçimde başvuru ve aday belirleme süreci de ele alındı. Bugün toplanacak MKYK’da bu takvime son şekli verilecek. Yerel seçim adaylarının başvurularının 5-12 Kasım arasında alınmasının planlandığı, aynı zamanda aday adaylarıyla ilgili bölgelerinde “temayül” yoklamaları gerçekleştirileceği kaydedildi.

İsim istedi 

Toplantıda Erdoğan, yerel seçimlerin önemine dikkat çektiği kısa bir konuşma yaptıktan sonra tüm MYK üyelerinden İstanbul, Ankara ve İzmir’de hangi adayları görmek istediklerine dair kapalı zarfta isim aldı. Erdoğan, bugün MKYK toplantısında da MKYK üyelerinden isimleri alacak. Erdoğan’ın gizli tuttuğu mini ankete dair bilgi vermediği “sonuçlar bende saklı” dediği de ifade edildi. Erdoğan’ın “diğer adaylardan ziyade kendi çıkaracağımız adayımıza odaklanalım” dediği de kaydedildi. 

'İyi olan kazansın'

Erdoğan’ın toplantıda MHP ile ‘Cumhur  sürdüğüne dikkat çekerek, “MHP ile ilgili açıklama yapılırken kullanılan üslup ve dile özen gösterilmesine”dair mesajlar verdiği ve uyarılar yaptığı da ifade edildi. Erdoğan, MHP’nin adaylarının kendi adaylarını ve seçim stratejilerini etkilemeyeceğini ifade ederken, “İyi olan kazansın. Biz en doğru adayla seçime girdikten sonra bunun karşılığını alacağımıza, başarılı olacağımıza eminim. Şu an önceliğimiz en doğru adayları bulmak” değerlendirmesi de yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trump resmen çıldırdı: Bir daha olursa askerlerimiz ateş açacak!Önceki Haber

Trump resmen çıldırdı: Bir daha olursa a...

Bir bombalı araç daha yakalandı!Sonraki Haber

Bir bombalı araç daha yakalandı!

Yorum Yazın

İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu
Milletin adamı, ülkenin mimarı: Erdoğan'ın liderliğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü 11 yıl!
Avukat Rezan Epözdemir gözaltına alındı
İstanbul tek yürek: "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşü başladı
Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar