Boş CV ile müdür oldu! Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken atama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boş CV ile müdür oldu! Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken atama
Beylikdüzü’nde ihale verdiği müteahhidi Kültür AŞ Genel Müdürü, emekli albayı İtfaiye Daire Başkanı yapan skandalların adamı Ekrem İmamoğlu, TÜSİAD eski başkanı Ümit Boyner’in lüks düşkünü ve herhangi bir kariyeri olmayan oğlu Mithat Sinan Bolak'ı da Etkinlikler Müdürü yaptı.

Boş CV ile müdür oldu! Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken atama

Boş CV ile müdür oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi’nde organizasyon ihalelerini verdiği Serdal Taşkın’ı Genel Müdür olarak atadığı Kültür A.Ş.’ye Kültürel Etkinlikler Müdürü olarak TÜSİAD’ın eski Başkanı Ümit Boyner’in önceki evliliğinden olan oğlu Mithat Sinan Bolak’ı atadı. Atama, İBB İnsan Kaynakları birimi tarafından belediye personeline kurumsal e-posta yoluyla duyuruldu. Kültür A.Ş.’ye bağlı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü’nün görev kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı farklı ilçelerdeki 20 kültür merkezinin yönetimi ve burada yapılacak sinema, tiyatro, konser, sergi, toplantı ve paneller gibi bütün kültürel etkinlikler giriyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan skandal atama! Boş CV ile müdür oldu!

Lüks yaşamı seviyor

Sinan Bolak, TÜSİAD eski Başkanı Ümit Boyner’in ünlü işadamı Cem Boyner’le evlenmeden önceki eşi Doğan Bolak’tan olan oğlu. Dedesi ise ünlü işadamı ve eski CHP Balıkesir milletvekili Aydın Bolak. Sinan Bolak, New York Üniversitesi’nde siyaset bilimi okudu, yaz tatillerinde CHP İstanbul İl Örgütü’nde staj yaptı. Mesleki kariyeri bulunmayan Bolak’ın adı daha çok sosyal medyada magazin konularında geçiyor. Bolak’ın sosyal medyada paylaştığı özel uçak kokpitinde, lüks restoranlarda ve ilginç kostümlerle çektiği fotoğraflar dikkat çekiyor.

İtfaiyeye ‘Albay’ atanmıştı 

İmamoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı’na da 20 yıllık itfaiyecinin yerine 2010’da albay rütbesinden emekli olan, 2017’de CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na getirilen, askerlik dışında İngiliz Dili ve Edebiyatı doktorası yapan Remzi Albayrak’ı atamıştı. Bu atama ‘liyakat’ tartışmalarını da beraberinde getirmişti.

68 yöneticiye özel sağlık sigortası

Seçim kampanyasında, geliri, yoksulluk sınırı altında kalan işsizlerin Genel Sağlık Sigortası Katılım Payı’nı İBB bütçesinden ödeyeceği vaadini veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk icraatına, İBB’nin üst düzey yöneticilerini özel sigorta kapsamına alarak başlamayı tercih etti.

68’i personel, 60’ı eşleri, 113’ü de çocuk olmak üzere 241 kişinin faydalanacağı Özel Sağlık Sigortası’nın bedeli ise İstanbullunun cebinden çıkacak.

Her alanda tasarruf politikası uygulayacağını ileri süren CHP’li İmamoğlu’nun sözlerinin havada kaldığı, 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacak 299466’nolu ihalenin detaylarında ortaya çıktı. Bedava süt, ücretsiz ulaşım, bedava ekmek ve damacana su gibi vaatlerini unutan İmamoğlu’nun bu adımı tartışmalara neden oldu.

Kanserli hastanın yardımı kesildi

Hizmet araçları ile şov yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçen dönemde belediyenin engelli, kanser hastası ve muhtaçlara 3 ayda bir verdiği yardımı kesti.

Avcılar’da yaşayan kanser hastası K.K. AK Parti döneminde İBB’nin engelliler, yaşlılar bakıma muhtaç ve maddi durumu iyi olmayan kişilere 3 ayda bir verilen yardımı almak için kaymakamlığa gitti. 3 ayda bir 400 TL’lik yardım alan K.K. görevlinin ‘Belediye tarafından yardımınız kesildi. Ödeme yapamıyoruz” yanınıtı alınca yıkıldı.

İBB’nin İmamoğlu yönetimine geçmesinin ardından ‘israf’ adı altında hizmet araçlarının çekilmesinin yanı sıra sosyal yardımlara da neşter vurduğu öğrenildi. Birçok yardıma muhtaç kişi yapılan gıda ve nakti yardımların kesilmesi durumunda mağdur oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenikapı'da dikkat çeken görüntü! İşler birikince bir kısmı geri gittiÖnceki Haber

Yenikapı'da dikkat çeken görüntü! İşler...

İmamoğlu 16.7 milyona yeni araç kiralamış!Sonraki Haber

İmamoğlu 16.7 milyona yeni araç kiralamı...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar