FETÖ'nün erkekleri cinsiyet değiştirdi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ'nün erkekleri cinsiyet değiştirdi!
Suna sandılar, Mehmet çıktı...FETÖ’nün sosyal medya üzerinden fitne girişimleri de polisin kıskacına takıldı. Örgütü canlı tutmaya yönelik oluşturulan 109 bin provokatif hesap tek tek belirlendi. İncelemelerde hesapları erkeklerin kullandığı ancak kendilerini kadın olarak gösterdikleri tespit edildi.

Yeni Şafak'tan Haluk Karakaya'nın haberine göre, sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden provokatif paylaşımlar yapan 'FETÖ'nün trolleri'yakayı ele verdi. Emniyet birimlerince FETÖ'cüler tarafından yapılan provokatif paylaşımlar tek tek incelendi. Polis, 15 Temmuz'un ardından örgüt yapısını canlı tutabilmek için faaliyet gösteren 109 bin sosyal medya hesabını mercek altına aldı. Hesapları kullanan 45 bin kişiyi tespit eden polis 7 bin şüpheliyi gözaltına aldı.

ATATÜRKÇÜ YALAN
FETÖ'cülerin, örgüt yapısını korumak için kendini gizleme yöntemini sosyal medya hesaplarında da kullanması dikkat çekti. İşlem yapılan şüphelilerin yüzde 75'inin Atatürkçü, yüzde 25'inin ise PKK'lı olarak kendilerini gösterdikleri deşifre edildi. FETÖ'cülerin, kendi söylemlerini paylaşımlar içine sakladıkları belirtildi.

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİLER!
Kendilerini gizlemek için farklı taktikler kullanan FETÖ'cülerin sosyal medya profillerinde cinsiyetlerini de farklı gösterdikleri belirlendi. Yapılan işlemler sonunca şüphelilerin yüzde 95'inin erkek olmasına rağmen kadın profili kullanması dikkat çekti.

Şüphelilerin, iftira, itibar suikastı, hakaret ve küfür içerikli paylaşımlarla toplumsal olaylar kaşımaya çalıştıkları belirlendi. FETÖ'nün trollerinin, bilgi kirliliği oluşturularak algı oyunu yaptıkları da saptandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı: Hizmetleri Gördükten Sonra Böyle Bir Karar AldımÖnceki Haber

CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı:...

"X+Y=Z formülüyle 'Zillet İttifakı'nı yıkacağız!"Sonraki Haber

"X+Y=Z formülüyle 'Zillet İttifakı'nı yı...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar