Hedef 2023! 250 Yerli Akaryakıt İstasyonu İçin Adım Atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hedef 2023! 250 Yerli Akaryakıt İstasyonu İçin Adım Atıldı
Naifoğlu Holding tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada yeni akaryakıt istasyonlarının açılacağı müjdesi verilmişti.

Naifoğlu Holding ile ilgili görsel sonucu

Yerli Holdinglerden biri olan Naifoğlu Holding geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu başkanı Mahsun Uslu aracılığı ile açıklama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada Türkiye’nin korona virüsten dolayı ekonomik olarak etkilendiğinin farkında olduklarını bu süreçte küçülme yerine büyümeye geçeceklerini duyurdu.

Ülkenin her zaman yanında olduklarını ekonomik olarak kalkınma için taşın altına kendilerinin de elini kattığını belirterek 2023 yılına kadar şu an 50’ye yakın olan Class firma altında Class Akaryakıt Naifoğlu Holding istasyonlarının sayısını 250’ye çıkaracağını duyurdu. Holdingin yerli olması ekonomik olarak bu süreçte ülkeye önemli bir katkı sağlayacaktır. Şube sayısını arttırmak için zaman kaybetmeden adımlarını atmaya başlayan holding işyeri sahibi olmak isteyen vatandaşlarda bayilik vermektedir.

Naifoğlu Holding ile ilgili görsel sonucu

İşsiz Olan Binlerce Kişi İçin Yeni İş Kapısı

Naifoğlu Holding tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada yeni akaryakıt istasyonlarının açılacağı müjdesi verilmişti. Şu an 50’ye yakın olan akaryakıt istasyonunda 2500’e yakın kişi çalışmaktadır. Akaryakıt zincirinin 250’ye çıkarılmasıyla 10 binlerce kişinin çalışabileceği iş ortamı yaratılmış olacaktır.

İşsizliğin arttığı bu dönemde büyük oranda işçi alımı alacak olan Naifoğlu Holding şu sıralar Google’da en çok aranan ve merak edilen holdingler arasında yer almaktadır. Her açtığı şube için yeni iş ilanı paylaşan holding binlerce kişinin umudu olmaktadır. Holdingin Class firma adı altında oluşturmuş olduğu akaryakıt zincirlerine her geçen gün bir yenisini eklemekte iş ilanlarını aktif tutmaktadır.

Naifoğlu Holding ile ilgili görsel sonucu

Kaynak:akgazete


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışişleri Bakanlığı: Türkiye’nin içişlerine müdahale kimsenin haddi değildirÖnceki Haber

Dışişleri Bakanlığı: Türkiye’nin içişler...

ASLI ÇAM: İNSANIN HAYATINA DOKUNMAK EN BÜYÜK MUTLULUKTUR!Sonraki Haber

ASLI ÇAM: İNSANIN HAYATINA DOKUNMAK EN B...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar