İBB’de LGBTİ eğitimi için ‘zorunlu’ ders zili çalıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB’de LGBTİ eğitimi için ‘zorunlu’ ders zili çalıyor!
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla belediye personelini LGBTİ hakları konusunda bilgilendirmek için 12 Mart’ta hayata geçirilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” dersleri, ramazan ayının geride kalmasıyla bugün yeniden başlıyor.

İBB’de LGBTİ eğitimi için ‘zorunlu’ ders zili çalıyor!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla belediye personelini LGBTİ hakları konusunda bilgilendirmek için 12 Mart’ta hayata geçirilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” dersleri, ramazan ayının geride kalmasıyla bugün yeniden başlıyor. İBB personeline önceki gün gönderilen mesajda sapkın derslerinin yeniden başlatıldığı duyuruldu.

Herkese mecburi

İBB Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen mesajda, “25 Mayıs 2021 saat 15.00’da Toplumsal Cinsiyet Eşitliliği Eğitimimiz vardır. Eğitim online verilecek olup katılıp zorunludur” hatırlatması yapıldı. Gönderilen mesajda, ‘sanalsinif.ibb.gov.tr’ adresinde verilecek olan LGBTİ dersinin linki ve sisteme giriş hakkında bilgiler yer aldı. İmamoğlu’nun talimatıyla, ramazan arası verilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği derslerinin bugün tekrar başlatılması, “Ekrem’in LGBTİ aşkı yeniden depreşti” yorumlarına neden oldu.

Sapkınlık peşinde

Seçimden önce mütedeyyin insanların oylarını alabilmek için cami cami dolaşan CHP’li İmamoğlu, koltuğa oturduktan sonra belediye kaynaklarını ve mesaisini LGBTİ sapkınlığına kurumsal düzeyde resmiyet kazandırmak için harcıyor. Göreve gelir gelmez “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü” kurulmasını teklif eden, söz konusu teklifi 16 Temmuz 2020’de, AK Parti ve MHP gruplarının aleyhte oylarıyla reddedilen CHP’li İmamoğlu, daha önce de LGBTİ sevicilerini İBB’ye transfer etmişti. Şişli Belediyesi’ne ait Toplumsal Eşitlik Merkezi’nde ‘uzman’ sıfatıyla çalışan Zelal Yalçın ve Elif Avcı, İmamoğlu’nun talimatıyla İBB’de çalışmaya başlamıştı. Yalçın ve Avcı, İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanlığı bünyesinde “Sosyal Politikalar Koordinatörü” olarak istihdam edildi. Şişli’den transfer edilen İBB Sosyal Politikalar Koordinatörü Zelal Yalçın, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun İBB personeline “Eğitime katılım zorunludur” mesajıyla dikte ettiği ve bugün yeniden başlattığı “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” derslerini veren isim olarak da biliniyor.

Eşcinsel nikâh kıyabilir

İmamoğlu, daha önce de katıldığı bir televizyon programında, eşcinsel evlilik talebinin kabul edilebilir olduğunu söylemişti. İmamoğlu, “Eşcinsel evlilikleri onaylıyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap vermişti: “Eşcinsel vatandaşlarımızın da yaşam kalitelerini ya da yaşam ile ilgili özgürlüklerini korumakla ilgili sorumluluğumuz var. Geçmişte bu görevi yapmış insanların sorumluluğu olduğu gibi benim de var, benden sonraki belediye başkanlarının da var, ülkeyi yönetenlerin de var. Şunu söylemekte fayda görüyorum ki eşcinsel evliliğe izin verilmesi hususunda henüz toplumumuzun da hazır olmadığının altını çizmek isterim.”

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken Polonya açıklaması: Zor olan neydi? diye soruluyorÖnceki Haber

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken Polony...

Boğaziçi'nde eylemler devam ediyorSonraki Haber

Boğaziçi'nde eylemler devam ediyor

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar