İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Kurt'tan istifa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Kurt'tan istifa
Partisinden istifa eden İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, yazılı bir açıklama yayınladı.

İyi Parti'nin ve partinin Genel Başkanı Meral Akşener'in, Türkiye genelinde en yüksek oy aldığı Burdur'dan istifa kararı geldi.

OSMAN KURT'TAN İSTİFA KARARI

İyi Parti’nin Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisiyle ilgili aldığı yeni kararı, yazılı bir açıklamayla duyurdu.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, "Yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarımız henüz yeni tamamlanmışken, partimizin girdiği, milletvekili adayı da olduğum Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde teşkilatımızla beraber cansiparane çalıştık. Partimizin ve genel başkanımızın yurt genelinde en yüksek oy oranını almasını sağladık. Bu oy oranı ile şahsıma ve arkadaşlarımıza gösterilen güveni Rabbime şükürler olsun ki boşa çıkarmadık. Genel seçim sonrası parti içi bir akım sorunlarla ilgili Genel Başkanımız da dahil olmak üzere genel merkez üst düzey yöneticilerle yaptığımız görüşmelerden maalesef bir sonuç alamadık." dedi.

İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Kurt'tan istifa

BU YOLU SİZLERLE YÜRÜNMEZ HALE GETİRDİ

Ayrıca Kurt, "Defalarca teşkilat içi sorunların muğlak politikalarla çözülemeyeceği; kişilerin değil ilkelerin hakim olduğu yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğini söylememize rağmen Burdur duymazdan gelindi. Marifet üretmek yerine mazeret üretildi. Dahası seçmenin emanetine sahip çıkmak için döktüğümüz ter hiçe sayıldı. Yanlışların katlanarak devam etmesi, uyarılarımızı dikkate almayarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi teşkilat yapılanması ile ilgili İl Başkanı'mızın yerine başka bir şehrin İl Başkanı'na danışılarak karar alınması, teşkilatlara güç vermek yerine kendine güç devşirilmeye çalışılması çıktığımız bu yolu sizlerle yürünemez hale getirdi." ifadelerini kullandı.

 

ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Kişisel menfaatler uğrunda mücadele veren hiç kimsenin önünde eğilmeyeceklerinin altını çizen Kurt, "Bizler bu yola gördüğü haksızlıklar karşısında susmak, birilerinin gölgesinde siyaset yapmak için yola çıkmadık. Burdur’un Burdurlunun yanında olmak için yola çıktık. Ülkesi için değil kendi hırsları için yola revan olanları, zaaflarıyla malul ihtiras mahkumlarını Allah’a havale ediyor, ülkem ve ülküm için İyi Parti’den istifa ediyorum." dedi.

İYİ PARTİ VE CHP'DE KAN KAYBI YAŞANIYOR

Yaşanan istifalardan sonra sadece İyi Parti'de değil, aynı zamanda CHP'de de birçok ilde kan kaybı yaşanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavala'nın telefonundan çıkan dikkat çeken harita!Önceki Haber

Kavala'nın telefonundan çıkan dikkat çek...

Şenol Güneş'in yerine Guti geliyorSonraki Haber

Şenol Güneş'in yerine Guti geliyor

Yorum Yazın

İstanbul tek yürek: "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşü başladı
Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar