Kılıçdaroğlu başarısızlığın nedenlerini açıkladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Oyu yüzde 45'te kalan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimde başarısız olduğunu ileri sürerek, "Milletin oyunun yarısını bile alamadılar" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Benim görevlerimden birisi gerçeği söylemektedir.

YÜZDE 49,5'A "BAŞARISIZLIK" DEDİ

İlk turda sandıktan değişim isteği çıktı. Milletin oyunun yarısını bile alamadılar. AK Parti 7 puan geriledi.

Huzur içinde geçmesi gereken seçim süreci, Erdoğan'ın yalan kampanyasıyla gölgelendi. Ben karşımda daha mert bir rakip görmek isterdim.

Milletimiz bize çok etkili bir mesaj verdi. Kimi vatandaşlarımız sandığa gitmedi. Kimi sandığa gidip tepkisel oy kullandı. Kiminin de eli istemeye istemeye Erdoğan'a gitti çünkü mevcut yönetimin kara propagandasına maruz bırakıldılar. 

Şunu da açık yüreklilikle ifade edeyim: Mesajlarınızı aldık. Bu güzel memleketimizde adalet, bereket ve huzuru getirmek için, ulaşmamız gereken daha milyonlarca vatansever insanımız var. 10 günde gayretimizi bu alanda sarf edeceğiz.

Ancak, öncelikle vatandaşlarımızı bir konuda aydınlatmak ve YSK meselesini açıklığa kavuşturmak isterim. Tüm tutanaklar elimizdedir. Tek bir oyun dahi hakkını yedirmeyeceğiz. Biz, YSK'ya gerekli tüm itirazları yaptık. Son bir oy dahi doğru yazılana kadar tepelerindeyiz ancak bu seçim bir kez daha gösterdi ki bunların usulsüzlük ve ahlaksızlıkları sınır tanımıyor.

"HER SANDIKTA BEŞ MÜŞAHİDE İHTİYACIMIZ VAR"

28 Mayıs'ta seçim sabahı her sandıkta bu kez bir iki değil beş müşahide ihtiyacımız var.

Terör meselesini, suçluluk psikolojisiyle bize iftira atmaya çalışan Erdoğan'la konuşalım. Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle masaya oturan? Senin ne haddine bizim vatan sevgimizi sorgulamak? Bu arada açık ve tekrar ilan ediyorum: Ben, terör örgütleriyle masaya asla oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım. Nokta. Erdoğan, senin izlediğin hiçbir yolu izlemeyeceğim. Vatanım için çalışacağım.

Buradan ilan ediyorum: Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım, asla ve asla durmayacağım. 

Sen, ülkenin sınırlarına sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. İktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim.

İktidara gelir gelmez uyuşturucu baronlarının tamamının kökünü kazıyacağım. 

Ben, hiçbir zaman çalmadım, çırpmadım. Buna tenezzül bile etmedim. Devletin ve milletin 5 kuruşunda gözü olanın gözünü çıkaracağım.

Farkında mısınız? Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha ülkemize gelecek. Dolar 30 liraya dayanacak, bir kuru ekmek 10 liraya çıktığında sefalet derinleşecek.

Bunlar kalırsa domuz bağıyla insanlarımızı öldüren iktidara ortak olacak. Bunlar, teröristlere taviz vererek ülkeyi yönetecek, her meşrepten teröristi Meclis'e sokacaklar. Biz buna asla izin vermeyeceğiz.

En az 1 milyon insan sandık başında olacağız. 

Biz, bu vatanı sokakta bulmadık. Milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin. Vatanını seven sandığa gelsin."

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim sonrası aydınlanma yaşayan CHP'li! Sosyal medyada gündem olduÖnceki Haber

Seçim sonrası aydınlanma yaşayan CHP'li!...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ikinci tura hazırlık: Hedef milliyetçi oylarSonraki Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ikinci tura hazı...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar