Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun çıkışına tepki: Bu milleti enayi mi zannediyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CHP' lideri Kılıçdaroğlu'nun sahte "terörle mücadele" çıkışına tepki göstererek "Bu milleti enayi mi zannediyorlar. İkinci turda 3 tane oy için terörle mücadeleden bahsediyor." dedi.

SİYASET Haberleri - Haber 7 - Sayfa 2

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Numan Kurtulmuş "Biz seçmenin tercihine saygı duyarız. İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır. AK Parti'de CHP'ye fark atmıştır." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklaması şu şekilde;

Biz seçmenin tercihine saygı duyarız. İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır. AK Parti'de CHP'ye fark atmıştır. Sonuçta cumhurbaşkanı seçilebilmek için 50+1 gerekir. İkinci turda Cumhurbaşkanımız oylarını artırarak cumhurbaşkanı seçilecektir.

Biz ilk günden itibaren sandıklara katılım çağrısı yaptık. İsteriz ki bu memlekette çok daha yüksek katılım olsun. Türkiye'de bu seçimde yüzde 88'in üzerinde katılım olmuştur. 

2 büyükşehir belediye başkanının ellerinde sonuçlar olmasına rağmen, seçimi biz kazandık gibi büyük yalanı ortaya atarak hem sorumsuz davrandılar. Allah'tan CHP'nin seçmeni daha sağduyulu davrandı.

(Onursal Adıgüzel'in istifası) Rakibim hakkında konuşmak istemem. Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Kendileri de biliyorlardı. Bir kişiye fatura ettiler.

Depremzedelere karşı takınılan tavır iğrençtir. İnsanların evleri, geçmişleri yok olmuş ve tüm Türkiye seferber olmuş. Yobaz bir zihniyet bu zihniyet. Kendilerine oy vermeyenlere makarna kafa dediler. İnsanlarla dalga geçtiler. Bunlar da CHP seçmeninin tamamını oluşturmuyor. Kendileri gibi düşünmeyenlere hakaret ettiler. 

AK PARTİ'NİN 2. TUR STRATEJİSİ NE?

Bundan sonra daha pratik bir strateji oluşturmak için gayret ediyoruz. Milletin gündeminde olup da AK Parti'nin masasında olmayan hiçbir şey yoktur. Gençler konusunda sosyal medya üzerinden oluşturulan bir algı var. Z grubu bilmem ne... Türkiye'de gençleri harfler üzerinden belirlendirmeyin dedik. AK Parti'nin gençlerle ilgili endişesi yok. 

Hedef 50+1'dir ama cumhurbaşkanımız daha fazla oyla seçilecektir.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Kayıtlarınız olduğu yerde duruyor. 2 tane oy alacağım diye PYD'ye YPG'ye terör örgütü diyemedi. Van mitingini hatırlasınlar. Van mitingi CHP'nin değil HDP'nin mitingiydi. Bu milleti enayi mi zannediyorlar. İkinci turda 3 tane oy için terörle mücadeleden bahsediyor. Sığınmacılar bir anda ortaya çıkmıştır. Bir iç savaştan bahsediyoruz. Kan gölüne döndürülmüş bir Suriye. Türkiye olarak bizim tavrımız nettir. Suriye'den buraya gelenler sadece nefes alabilmek için buraya geldiler. Ayaklarında terliklerle zor şartlarda geldiler. Milletimiz kucak açtı. Şimdi ne yapmaya çalışıyoruz? Önce Suriye'deki şartların düzeltilmesi lazım. Güvenli ve onurlu alanlar oluşturup Suriyelileri geri döndürmek. Kendi ülkelerine döndürmek için gayret sarf ediyoruz. 600 bine yakın göçmen ülkesine geri döndü. Rejimle muhalifler arasındaki normalleşme sağlandığında Suriyelilerin dönmek isteyeceğini biliyoruz. 

"EVDEKİ HESAPLARI ÇARŞIYA UYMADI"

Al-ver pazarlığı yaptığınız zaman bu al-ver de her zaman biri kaybeder. Çok yüksek bir özgüven. Yapay bir algı dünyasına kendilerini hapsettiler. Biz ise dedik ki yüz yüze siyaset yapılır. Evdeki hesapları çarşıya uymadı. Seçimin en büyük kaybedeni CHP'dir. CHP seçmeni olsam, bu adamlar vekil oldu bizim vekil sayımız düştü diye düşünmez miyim? CHP seçmeni büyük bir yanılgıya uğratıldı. AK Parti, CHP'nin de oyuna talip. Vatandaşlarımızın yüzde 100'ün oyuna talibiz. 

"AKŞENER NEDEN SESSİZ?"

Hakikaten bunu konuşmak istemem. Bu tablo sonrası büyük bir hezimet içindeler. Sayın Akşener, masadan kalkmış, adayı beğenmediğini söylemiş birisi. Akşener, "ben demiştim" haleti ruhiye içinde olabilir.

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HDP'den İyi Parti'ye kaybedilen ilk tur suçlaması: İş birliği yapmadılarÖnceki Haber

HDP'den İyi Parti'ye kaybedilen ilk tur...

Seçim sonrası aydınlanma yaşayan CHP'li! Sosyal medyada gündem olduSonraki Haber

Seçim sonrası aydınlanma yaşayan CHP'li!...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar