Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam
Suudi Arabistan'daki üst düzey yetkililere yönelik gözaltılara ilişkin savcılıktan "Bu daha başlangıç" açıklaması geldi.

Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

Trump ise "Veliaht Prens, ne yaptığını iyi biliyor" dedi. Gözler bir yandan da Riyad-Tahran arasında yükselen tansiyonda.'da Kral Selman'ın kurduğu ve başına oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ı getirdiği yolsuzluk komisyonunun yarattığı deprem devam ediyor. Aralarında kraliyet ailesinden prenslerin, bakanların ve önemli iş adamlarının bulunduğu tutuklularının sayısı bin 300'ü bulduğu ileri sürüldü.

 

Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

Twitter'daki hesabından yorum yapan ABD Başkanı Donald Trump "Kral Selman'a ve Veliaht Prens'e çok güveniyorum. Ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar" ifadelerini kullandı.

 

Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

 

Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu üyelerinden Halid el-Meheysen "Şüpheliler üç yıldır inceleme altındaydı. Daha fazla tutuklama ve seyahat kısıtlanması kararı çıkacak" açıklamasında bulundu. Savcı Şeyh Suud el Mucib ise "Bu yalnızca başlangıç" dedi. Dün de başsavcılığın talimatıyla, gözaltına alınanların "özel banka hesapları" donduruldu.

 

Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

 

GÖZALTI YA DA TUTUKLAMALAR DEVAM EDECEK

Uzmanlara göre 32 yaşındaki Veliaht Prens Selman, ülkesindeki pozisyonunu güçlendirmek için gözaltı ya da tutuklamalar devam edecek. Yolsuzlukla suçlanan ve hâlâ tutuklu bulunan prenslerin profilleri ilgi uyandırıyor. Tutuklama dalgasının en dikkat çekici ismi 18 milyar dolarlık serveti ve dünyanın dört bir yanına dağılan yatırımlarıyla dünyanın en zengin 45'inci ismi Prens El-Velid bin Talal oldu. Talal kadar dikkat çekmeyen ancak Al Baraka başta olmak üzere İslami finans kurumlarında aldığı rollerle öne çıkan Salih Kemal de tutuklular arasında. Der Spiegel'in "Cidde'nin gerçek yöneticisi" dediği ve Üsame Bin Ladin'in ağabeyi olan Bakr Bin Ladin de tutuklanan isimlerin başında geliyor.

 

Suudi savcıdan flaş mesaj! Operasyona devam

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin otomobili lokomotif olacakÖnceki Haber

Türkiye’nin otomobili lokomotif olacak

Ucuz et kasapta fiyatı indirdiSonraki Haber

Ucuz et kasapta fiyatı indirdi

Yorum Yazın

Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar