Adalet Bakanı Abdülhamit Gül siyasetin Fuat Avni'sini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül siyasetin Fuat Avni'sini açıkladı
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasetin Fuat Avni"si olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül siyasetin Fuat Avni'sini açıkladı

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "siyasetin Fuat Avni"si ilan etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Maalesef Kılıçdaroğlu şu an itibarıyla siyasetin Fuat Avni'si haline gelmiştir. Siyasetin FETÖ ağzıyla Kılıçdaroğlu tarafından konuşulması çok üzücü bir tablodur'' diye konuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Gül, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin özellikle bulunduğu coğrafyada varlığını, bekasını sürdürdüğü her tarihte, birtakım odakların hedefi haline geldiğini söyledi.

 

kemal kılıçdaroğlu komik ile ilgili görsel sonucu

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki söylemlerini eleştiren Gül, şu ifadeleri kullandı: "Maalesef ana muhalefetin genel başkanı kullanmış olduğu üslup, kendisiyle beraber bulunmuş olduğu partinin de seviyesini aşağıya çekmekte. CHP gibi köklü bir parti de bu üslubu kullanan bir genel başkanına sahip olduğu için tahmin ediyorum ki CHP'nin kendisi en fazla bundan bizardır. Ama bu o partinin kendi kararıdır, kendi kanaatidir. Bizi ilgilendiren boyutu, Türk siyasetinin seviyesini aşağıya çeken bu ifadeler, kullanmış olduğu bu üsluptur. Ama biz siyaseti, temiz dilinden asla uzaklaşmayacağız. AK Parti olarak bu ak siyaseti, ak dili asla bırakmadan mücadelemize devam edeceğiz. Onun bu kirli dilini milletimize havale edeceğiz."

 

İDDİALARI DAHA ÖNCE FETÖ'CÜLER DİLE GETİRDİ

Gül, Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu hiçbir belgenin söylediğini doğrulamadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Müddei iddiasını ispat eder ama müfteri iddiasını ispat edemez, çünkü ortada bir delil yoktur. Kılıçdaroğlu müddei olarak iddiasını ispat edememiş, tarihe bir müfteri ana muhalefet partisi genel başkanı olarak geçmiştir. Söylediği hiçbir şeyin sunduğu belgeyle ispat edilmediği açıktır. İfade ettiği hususların hepsi, zaten ona buradan 'günaydın' diyorum, aylar önce FETÖ'cü Twitter fenomenleri tarafından FETÖ'cüler tarafından zaten dile getirilmiş hususlardır. Alıp alıp, kulağına söylüyorlar, sufle yapıyor. Eline tutuşturuyorlar bir şeyler, gösteriyor. Maalesef Kılıçdaroğlu gelmiş olduğu şu an itibarıyla siyasetin Fuat Avni'si haline gelmiştir. Fuat Avni'ler, FETÖ'cüler pılını pırtını toplayıp kaçtı, diğerleri yargı önünde hesap veriyor. Ama siyasetin FETÖ ağzıyla Kılıçdaroğlu tarafından gerçekten konuşulması, onlar ne söylüyorsa bir iki ay sonra Kılıçdaroğlu tarafından bu ifadelerin kullanması gerçekten çok üzücü bir tablodur. Ve milletimiz asla bunu affetmeyecektir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir CHP’li belediye daha incelenecekÖnceki Haber

Bir CHP’li belediye daha incelenecek

Galatasaraylı futbolcular 'Kudüs' kararına böyle tepki gösterdiSonraki Haber

Galatasaraylı futbolcular 'Kudüs' kararı...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar