AK Parti'den rehavet uyarısı: Bir oydan ne olur deme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti tarafından yeni bir reklam filmi hazırlandı. Seçmenlerin sandıklara gitme konusunda rehavete kapılmaması gerektiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk canlı yayınında ikinci tur seçimleri öncesi gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunurken seçimleri kazanmaları halinde Türkiye'de 'şahlanış dönemi' başlayacağını ifade ederek, "Her bir oy çok kıymetli. Tek bir oy çok oyunları bozar ve Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açar. Hep birlikte sandığa diyoruz. Büyük bir özgüvenle ama asla rehavete düşmeden sandıkları patlatacağız diyorum" şeklinde konuştu.

Erdoğan ayrıca rehavet konusunda vatandaşları uyarırken, "Herhangi bir rehavet olmasa dahi tedbirimi almam lazım. Teşkilatımı uyaracağım ki onlar da zafer sarhoşluğuna kapılmasın. Birinci turu 5 puan önde bitirdik. Bu 5 puan rehavete sebep olmaması lazım. Yüzde 50+1'deki 1 çok önemli. Her şeyi değiştirir" dedi.

Rehavete karşı reklam filmi hazırlandı

AK Parti tarafından bir reklam filmi hazırlanırken seçmenlerin sandıklara gitme konusunda rehavete kapılmaması istendi.

AK Parti'den rehavet uyarısı: Türkiye Yüzyılı'nı müjdeler vereceğin bir oy

Reklam filmindeki şu ifadeler kullanıldı:

Bir oydan ne olur deme. Neler olmaz ki? 29 Mayıs'ta bir fetih gibi Türkiye Yüzyılı'nı müjdeler 28 Mayıs'ta vereceğin bir oy. Ayasofya'da duaya, Süleymaniye'de bayram namazına çağırır bizi tek bir oy. Yuva olur, aş olur, uzağı yakın eden yollar köprüler olur. Nefes veren bahçeler, göğü birleştiren limanlar, şifa dağıtan hastaneler olur vereceğin bir oy.

Bizi biz yapan yerli ve milli olan ne varsa, bu eşsiz toprakları vatan yapan yepyeni bir Sakarya neslini ihya eder bir oy. Yalnızca Türkiye'nin değil dünya mazlumlarının nefesi ve sesi olur. Başı dik sözü dinlenen bir lidere kendi gök kubbemizi süsleyen ay yıldıza eşlik eder her bir oy.

Unutma. Bir oyla tamamlar atılan adımları kurulan o büyük hayalleri. Bayrağı yerde bırakmaz bozar bütün oyunları. Kucaklar herkesi 28 Mayıs'ta vereceğin bir oy. Türkiye Erdoğan'dır, Erdoğan Türkiye'dir. Doğru adamla yola devam demektir bir oy.

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İMAMOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA: O ZAVALLIYI DAVA EDECEĞİMÖnceki Haber

İMAMOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA: O ZAVALLIYI...

İmamoğlu'ndan ilginç 'PKK' yanıtı: Tövbe estağfurullahSonraki Haber

İmamoğlu'ndan ilginç 'PKK' yanıtı: Tövbe...

Yorum Yazın

Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar