Canlı yayında Süleyman Soylu gerginliği! Stüdyo bir anda karıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hande Fırat'ın moderatörlüğünde CNN Türk'te yayınlanan 'Gece Görüşü' adlı programda deprem vergilerinin konuşulduğu bölümde konuklardan Ömer Lütfü Avşar'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki sözleri stüdyoyu karıştırdı.

 

Hande Fırat'ın moderatörlüğünde CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programında deprem vergilerinin konuşulduğu bölümde konuklardan Ömer Lütfü Avşar'ın Süleyman Soylu hakkındaki sözleri bir anda stüdyodaki ortamı gerdi.

Avşar'ın "Başkasına siyaset yasağı getirerek siyaset yapılmaz. Devletin birimleri var, kurumları var ve çalışanları var. İçişleri Bakanı battaniye taşıyor. Bunu orada taşıyacak düzen yok mu? Onu taşıyacak insanlar yok mu? Bütün memleket kitlendi, deprem olmuş bir saat geçmeden." sözleri üzerine Hande Fırat araya girip, "Bakan Soylu battaniye taşıyınca kime siyaset yasağı geldi?" diye sordu.

Avşar bu kez de "Çok net bir cümle kurdum. Bu bir PR çalışması buradan siyaset üretmedir." dedi.

Stüdyo bir anda karıştı

Bu sözler karşısında programının konuklarından hukukçu Fatih Atalay, Avşar'a "yazıklar olsun" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Avşar'da "Asıl sana yazıklar olsun! Haddini bil" diye karşılık verdi.

Atalay ise "Evet yazıklar olsun İçişleri Bakanı orada battaniye taşıdı diye hakkında böyle konuşamazsın." diye meslektaşına çıkıştı.

Bunun ardından iki taraf arasında "Sana yazıklar olsun, Haddini bil, sen haddini bil. Terbiyesiz sensin terbiyesiz" gibi peş peşe sert söylemler devam etti.

Atalay tepkisini "Battaniye taşıyormuş sana ne...Git sen de taşı." diye sürdürdü. Sonra da "İçişleri Bakanını ağzına alamazsın. Adam gitmiş orada canını ortaya koymuş sen ona PR yapıyor diyorsun terbiyesiz.." diyerek ekledi.

Bu sözlerle iyice gerilen ortama diğer konuklar da müdahale etmek istedi. Ancak Avşar ve Atalay sakinleşmeyince Hande Fırat önce reklam arası verdi, sonra da dönüşte programı kapattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İrem Derici'den rezil sözler! Sosyal medya ayağa kalktıÖnceki Haber

İrem Derici'den rezil sözler! Sosyal med...

‘İ.oğlu'nun tatile gittiğini duyan Kılıçdaroğlu şok geçirdi’Sonraki Haber

‘İ.oğlu'nun tatile gittiğini duyan Kılıç...

Yorum Yazın

Aziz İhsan Aktaş bu gece canlı yayında herşeyi açıklıyor
Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar