CHP’de bir skandal daha!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’de bir skandal daha!
Çanakkale’de bir CHP klasiği yaşanıyor. Merkez ilçe seçimlerinde rüşvet ve parayla oy satın alama görüntülerinin kameralarla kaydedilmesi partide tehdit ve kavgalara neden oldu. Birbirlerini ahlaksızlıkla suçlayan CHP’liler savcılığa başvurdu. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise rezalete sessiz kaldı.

CHP'nin Çanakkale Merkez ilçe seçimleri ile ilgili görsel sonucu

 

 

CHP'nin Çanakkale Merkez ilçe seçimlerinde rüşvet ve parayla oy satın alma görüntülerinin kameraya yansımasının ardından yaşanan tartışma ve kavgalarda sular durulmuyor. Adalet Kurultayı'nın düzenlendiği kentte bu skandalın yaşanmasına tepki gösteren Çanakkale CHP İl Başkanı Nejat Önder, "Adaletin yara aldığı, vicdanların rafa kalktığı, garabetlerle dolu bir süreç yaşıyoruz. Bu ahlaksızlar, hem kamuoyu vicdanında hem de adalet önünde hesap verecek" dedikten sonra rüşvet görüntülerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim etti. CHP İl Başkanı Önder birebir görüşme yaptığı CHP Genel Başkanı'nın bu olaya sessiz kaldığını ileri sürdü.

 

MÜKERRER OY VE HİLE

Yeni Asır'ın haberine göre, Çanakkale Merkez ilçe yönetiminin 16 Eylül'de yaptığı ve mavi listenin zaferiyle sonuçlanan delege seçimlerinin mükerrer oy ve hile tartışmaları nedeniyle iptal olduğu ortaya çıktı. Çanakkale CHP Merkez İlçe Sekreteri Adem Sırlan'ın seçim sandığına sahte oy atma görüntüleri ile ilgili yapılan hilenin görüntüleri kamuoyunda büyük yankı uyandırırken duruma isyan eden Çanakkale CHP İl Başkanı Nejat Önder, "Bu ahlakı taşımayanlar hem kamuoyu vicdanında hem de adalet önünde hesap verecektir. Disiplin soruşturması başlattığım gibi onları mahkemeye de vereceğim" demişti.

 

 

 

KAMERA KOYMUŞLAR

CHP'nin Çanakkale'de yaptığı "sözde" Adalet Kurultayı'nın en son şehitlik yakınındaki kurulan kampta yapılan içki partisi ve göbek atma görüntüleriyle gündeme gelmesinin ardından, bu kez de  ile seçim kazanma, parayla oy satın alma, tehdit ve iş korkusu ile baskı ve mobing skandaları gündeme bomba gibi düştü. Merkez ilçe yönetimi seçimlerinde sahte oy atma işlemiyle ilgili ortaya çıkan görüntülerde konuşan kişiler arasında İl Başkanı Nejat Önder'in de yer aldığı ve bu oyları Önder'in attırdığı iddiası üzerine tartışmalar doruğa ulaştı. Kendisi hakkındaki iddialara isyan eden Nejat Önder, "Bu nasıl bir adalet. Gerçeği bilmeden çamur attıkları gibi seçim sandıklarının başına gizli kamera kurmuşlar" dedi.

Ne yazık ki Genel Başkanımızın bir süre yanında oturdum, ancak gittiğime pişman oldum. İlgisiz ilgisiz oturdu suratıma baktı. Bu partide ne ararsan var, rüşvet, tehdit, şiddet, adaletsizlik, işten atma tehdidi, mobingle seçim kazanıyorlar. Bu adalet mi bunun neresi adalet? Genel Başkan Kılıçdaroğlu 'Kaset ve belgeleri Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'e ver' dedi. Ben de 'Sayın Genel Başkanım Bingöl taraf. Bunlarla beraber olduğu için olmaz' dedim. Ama ısrarla beni dinlemedi bile. Görüntüleri Bingöl'e vermem için ısrar etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DHKP-C terör örgütüne en büyük darbe! .Önceki Haber

DHKP-C terör örgütüne en büyük darbe! .

AK Partili Ünal: CHP'nin yaptığı apaçık düşmanlıktırSonraki Haber

AK Partili Ünal: CHP'nin yaptığı apaçık...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar