CHP'li ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan 'İslam'a yönelik skandal sözler: Uydurulmuş din!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'ye yakınlığıyla bilinen Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir canlı yayın programında İslam dinini 'Uydurulmuş din' olarak nitelendirerek "Laik cumhuriyeti Orta Doğu devletine dönüştürme planıdır" dedi.

CHP'li Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, CNN Türk canlı yayınında yaptığı konuşmada İslam dinini kast ederek skandal sözler sarf etti. Atatürkçü Düşünürlerin sözcüsü olarak bilinen Bozkurt, İslam dinini 'uydurulmuş din' olduğu söyleyerek saçmaladı.

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt CHP listelerini eleştirdi: "Kemalizm ırkçıdır faşisttir diyen insanların meclise girmesini istemem!" – Haber İskelesi - Haber İskelesi

İSLAM DİNİNİ KAST EDEREK 'UYDURULMUŞ DİN' DEDİ

Yaptığı konuşmasında İslam dinini kast ederek 'Uydurulmuş din' diyen Bozkurt, "Yüzyıllık emperyalist bir plandır. Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek. Emperyalizmin; laik cumhuriyeti, referansı 'uydurulmuş din' olan bir teokratik devlete, bir Orta Doğu devletine, Suudi Arabistan'a, Birleşik Arap Emirlikleri gibi bir devlete dönüştürme planı 100 yıldır var." ifadelerini kullandı.

Super Haber on Twitter: "?ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan CHP'ye tepki: ▪️"30'a yakın ADD üyesinin biri bile değerlendirilmedi" https://t.co/7vQhmKHv6n" / Twitter

CHP listelerinden aday olan isimlere Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan da yoğun bir eleştiri geldi.

CHP LİSTELERİNDE ATATÜRKÇÜLER DIŞLANDI

Bozkurt yaptığı açıklamada "Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 30'a yakın üyesi, CHP'ye vekillik başvurusunda bulundu. Biri bile adaylaştırılma gereği duyulmuyorsa bu tercihtir. Ben bu tercihi anlayışla karşılayabilirim, bir yere not ederim." ifadelerini kullanarak CHP listelerinden Atatürkçü isimlerin dışlandığını ifade etti.

"KEMALİZM IRKÇILIKTIR DİYEN ADAM MECLİSE SOKULMAMALI"

Bozkurt ayrıca "Ben Atatürkçü Düşünce Derneği'nin başkanıyım. 3 maymunu oynayamam. Kemalizm ırkçılıktır diyen bir adam mecliste olmamalı." ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"ATATÜRKÇÜLERİ HAPSE ATANLARI ADAY YAPTILAR"

Atatürkçüleri hapse atan ve Balyoz ve Ergenekon'u tasarlayan isimlerin CHP'den aday yapıldığının altını çizen Bozkurt "Sokakta kimsenin yüzüne bakmadığı 10 tane oyu olan adamı aday yaptılar" ifadelerini kullandı.

"CHP ATATÜRK ÇİZGİSİNDEN ÇIKMIŞTIR"

Listedeki isimlerden Atatükçülerin rahatsız olduğunu söyleyen Bozkurt "CHP Atatürk çizgisinden çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

BOZKURT'UN DAHA ÖNCEKİ SKANDALLARI

Bozkurt daha önce de başörtüsünün anayasaya girmesinin devrim ilkelerine aykırı olduğunu savunmuş, eğitimin ‘dinselleşmesine’ karşı çıkmış ve karma eğitimi kaldırmanın laiklik için en büyük tehlike olarak gördüğünü ifade etmişti.

ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt: Sen türbana özgürlük için yasa çıkaramazsın. Çıkar da görelim - Video 7

2017 REFERANDUM'DA 'EVET' DİYENLERİ 'DENİZE DÖKERİZ' DEMİŞTİ

2017'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda 'evet' verecek vatandaşlara, "Büyüklüğümüz aldığımız oyla ölçülemez, biz Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz, biz devrimciyiz diyen CHP'li Bozkurt, "Sandıktan evet çıkarsa da kimse heveslenmesin. Yine Samsundan başlar, sizi İzmir'e kadar kovalarız" diyerk tehditler savurmuştu.

CHP'li Hüsnü Bozkurt korona için Erdoğan'ı suçladı

"SEN NE GERİ ZEKALISIN YA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'un söylemlerine, "Samsun'dan gireriz diyor. Seni Samsun'a, Amasya'ya, Ankara'ya bile sokmaz bu millet. Sen kimi denize döküyorsun yahu. Sen bu ülkenin vatandaşlarını Yunanlarla nasıl aynı kefeye koyarsın. Sen ne geri zekalısın ya." ifadeleriyle cevap vermişti.

 

 

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artık utanmadan açık açık söylüyorlar! Ahmet Şık'tan PKK ve HDP itirafıÖnceki Haber

Artık utanmadan açık açık söylüyorlar! A...

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsizSonraki Haber

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ü...

Yorum Yazın

ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'in 'sokak çağrısına' sert tepki: Göz yummayacağız!
İBB’deki yolsuzlukta flaş! Murat Ongun ile Serdal Taşkın’ın ses kayıtları ortaya çıktı .
İBB soruşturması kapsamında firari Ertan Yıldız yakalandı
20+80 milyon dolar PKK'ya nasıl gitti? Ekrem İmamoğlu önce ana-avrat sövdü, sonra 'halledin, sorun çıkmasın' dedi
Arif Kocabıyık gözaltına alındı...
Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulmaz değil, Türk yargısına güvenim tamdır
SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı..GÖZALTINA ALINANLARIN TAM LİSTESİ
SON DAKİKA! İstanbul'da 4 gün boyunca gösteriler yasaklandı
Necati Özkan, İsmail Saymaz, Ercan Saatçi ve Murat Ongun'a gözaltı
Yolsuzluk ve terör soruşturması: CHP'li belediye başkanları gözaltında
OSMANLI TAPUSU GEÇERLİ MİDİR ?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar