Cumhurbaşkanı Erdoğan: SSK döneminde Bay Bay Kemal başarısızlığın kitabını yazmış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı batırdığı dönemde yazdığı bir kitabı gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "SSK döneminde Bay Bay Kemal başarısızlığın kitabını yazmış" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı batırdığı dönemde yazdığı 'Vur Ama Dinle' isimli kitabı gösteren Erdoğan, "SSK döneminde Bay Bay Kemal başarısızlığın kitabını yazmış" şekkinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: SSK döneminde Bay Bay Kemal başarısızlığın kitabını yazmış

"Öyle pişkin ki başarısızlığı da kabul edemiyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan kitabı göstererek şunları söyledi:

Burada ufak bir kitapçık var. Bay Bay Kemal'in SSK'nın başında olduğunda hazırladığı bir kitapçık. İçinde neler neler var. O çöküşünün kendi ağzından beyanları var. Savaş Ay'ın programındaki sefaleti burada kendi dilinden anlatıyor. 'Yanlışlarımız var ama biraz da bizi dinleyin' diyor. Tabi herkes başına geçtiği kurumun başarısını kitaplaştırır. Bay Bay Kemal ise başarısızlığının kitabını yazmış. 'Vur Ama Dinle' başlıklı bu kitabı hazırlamış. Bizzat kendi ağzından başarısızlığının itirafı var. Ama o kadar pişkin ki bunu kabul edemiyor.

Ben Kasımpaşa'da doğdum büyüdüm. Cemil Taşçıoğlu'nun adını verdiğimiz hastane Okmeydanı SSK Hastanesi'ydi. Rahmetli Savaş Ay hayatta olsaydı, bugünün şehir hastanelerini görseydi, o zaman o özlemini duyduğu hastaneleri görmüş olacaktı.

Öyle haller var ki... Ben siyasette il başkanı olduğum dönemde teşkilatlarımdan bir tanesindeki kardeşlerimden bir tanesinin eşi Okmeydanı SSK Hastanesi'nde doğum esnasında hayatını kaybetti. Çocuğunu neredeyse rehin alacaklardı.

Kılıçdaroğlu'nun 'SSK'sı nasıldı?

Bay Bay Kemal, senin devlet diye halk diye bir derdin var mı? Sen bize ne anlatıyorsun? Sonra kalkar böyle saçma bir broşür hazırlarsın. 14 Mayıs bunların hesabının verildiği gün olacak.

Bu hafta Kocaeli'nde bir şehir hastanesi açılışını yaptık. Bunları yaptık ve önümüze çeviren hasta yakınları bize, 'Allah sizden razı olsun' diyor. Şimdi bakıyorum eski hastanenin durumuna. Nereden nereye...

Ey benim sevgili vatandaşım bir tarafta bu hastaneleri hayata geçiren Tayyip Erdoğan ve ekibi, Cumhur ittifakı var. Bir tarafta Bay Bay Kemal ve batırdığı SSK var. Bir tarafta dağdan, Kandil'den, 'Bay Bay Kemal'in yanındayız' diyen teröristlerin savunduğu 7'li masa var. Bir tarafta ise milletinin her şeyine sahip çıkmanın ahdi içinde olan bir Cumhur İttifakı var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: SSK döneminde Bay Bay Kemal başarısızlığın kitabını yazmış

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira artışlarında fırsatçılığa asla izin vermeyeceğizÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira artışlarında...

'Öldüreceğim diyorlar, öldürüyorlar' deyip Kılıçdaroğlu için destek çağrısı yaptı!Sonraki Haber

'Öldüreceğim diyorlar, öldürüyorlar' dey...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar