El-Karadaği'den BAE'nin küstah bakanına tepki .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
El-Karadaği'den BAE'nin küstah bakanına tepki .
BAE'nin küstah bakanı Bin Zayed, Medine Kahramanı Fahreddin Paşa hakkında alçak iftiralarını Twitter'dan paylaştı. Bu küstahlığa İslam alemi tepki gösterdi. Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği küstah yalanlara ve karalama kampanyasına karşı Türkiye'ye destek verdi. İslam dünyasından Twitter kullanıcıları da "Erdoğan, bin Zâyed'i tokatlıyor" etiketleriyle tepkilerini dile getirerek binlerce paylaşım yaptı..

El-Karadağiden BAEnin küstah bakanına tepki

 

Birleşik Arap Emirlikleri'nin küstah Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, Iraklı bir Twitter kullanıcısının alçakça ifadeler yer alan paylaşımını kendi Twitter sayfasında paylaştı. Alçak paylaşımda şu ifadeler yer aldı. "1916 yılında Türk Fahri Paşa'nın Medinetü'l Münevvere halkının hakkına girdiğini ve onların mallarını çaldığını, onları kaçırdığını, Şam'dan İstanbul'a "Seferberlik" ilan ederek , Medine'deki el yazması eserleri çaldığını biliyor muydunuz? İşte Erdoğan'ın dedelerinin Müslüman Araplarla ilişkisi buydu."





İSLAM DÜNYASINDAN TÜRKİYE'YE DESTEK
Birleşik Arap Emirlikleri'nin küstah ve cahil Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'e İslam dünyasından da tepki gecikmedi.

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği küstah yalanlara ve karalama kampanyasına karşı Türkiye'ye destek verdi. Karadaği, Twitter mesajında "Dünya Alimler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali el-Karadâğî: Osmanlılar büyük bir İslam medeniyeti haline gelmiş ve İslâm'ı yaygınlaştıran ve kutsanmış Filistin topraklarını koruyan ve bir toprak parçasından vazgeçmeyen onur ve temellere sahipti..." dedi.



 

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada "1916'da Medine'ye tayin edilen Fahrettin Paşa 1919'a kadar korunmasını üstenmiştir. Ey bize bühtanda bulunan zavallı senin ceddin neredeydi. Fahrettin Paşa'nın 2 yıl 7 ay süre ile müdafaa ettiği Medine'de yaptığı işler, direniş takdire şayandır. Utanmadan, sıkılmadan Erdoğan'ın ecdadının mukaddes emanetleri sıradan çalarak İstanbul'a getirdiklerini söyleyecek kadar hezeyan içinde olan zavallılar, oradaki işgale gelenlerden onları korumaktır, şehit olmak adına. Paşa, mukaddes emanetleri 2 bin kişilik koruma gücü ile İstanbul'a göndermiştir. İşgalci güçlerin eline geçmesini, görkemli müzelerde sergi malzemesi haline dönüşmesini engellemiştir. Bu emanetler İstanbul Topkapı Müzesi'nde. Batıdaki o malum yerlerde akıbeti belli olmayan yerlere mi gitseydi. Çünkü bunların kafası batıcı da onun için bu saldırıyı başlattılar. Fahrettin Paşa tüm enerjisini Medine'nin korunmasına vermiştir. Fahrettin Paşa Medine'yi 2 yıl 7 ay savunmuştur.." diyerek küstah açıklamaya tepki göstermişti.

 

TWİTTER'DAN DESTEK YAĞDI
İslam aleminden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye'ye destek yağdı. Twitter kullanıcıları, "Erdoğan, bin Zâyed'e haddini bildiriyor", "Erdoğan, bin Zâyed'i tokatlıyor" etiketleriyle tepkilerini dile getirerek binlerce paylaşım yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan'dan Trump'a Filistin tepkisiÖnceki Haber

Erdoğan'dan Trump'a Filistin tepkisi

Rusya ABD'ye meydan okudu: Karşılıksız kalmayacakSonraki Haber

Rusya ABD'ye meydan okudu: Karşılıksız k...

Yorum Yazın

Özgür Özel'e ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'ten çarpıcı açıklamalar: 100 yılın en büyük yolsuzluk dosyası! Beyanı delillendirmeden kimseyi tutuklamıyoruz
Özgür Özel’den Sinop Test Merkezi’nin taşınması çağrısı: ''Füze sesleri balıkları korkutuyor''
CHP'li isim Erdoğan sevgisine tahammül edemedi! Slogan atan vatandaşlara engel olmaya çalıştı!
Sergen Yalçın Beşiktaş'ta
Gazze’de İsrail İTLERİ pusuya düştü: Çok sayıda LEŞ var
Ekrem'den böyle teklif geldi: ''Konuşma seni vekil yapalım''
Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar