'Hayalet Tim'ler Afrin'e girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivillerin Afrin'i boşaltması için tanınan 72 saatlik sürenin dolmasının ardından Özel Kuvvetler'e bağlı 'Hayalet Timler' kent merkezine girdi.

Hayalet Tim ile ilgili görsel sonucu

 

TSK'nın 'hayalet timi' olarak bilinen Özel Kuvvetler'e bağlı birimi, sivillerin kenti boşaltması için verilen 72 saatlik sürenin dolmasının ardından dün sabaha karşı Afrin'in merkezine giriş yaptı. Özel eğitimli "hayalet timler", terör örgütü üyeleri sivillerin arasına girmeden çok sayıda PKK ve YPG'liyi etkisiz hale getirdi. Özel Kuvvetler'in bölgede uyguladığı taktik, teröristlerin kabusu oldu. Güvenlik kaynakları daha önce riskli bölgeye girip çıkan Özel Kuvvetler'in artık nokta operasyonlar için sürekli arazide konuşlandığını belirtti.

 

TERÖRİSTLER PANİKTE

Yeni belirlenen stratejiye göre, 'hayalet tim' olarak bilinen özel birlikler, kendilerini fark ettirmeden örgüt elemanlarını tek tek belirleyip öldürüyor. 56. günü geride kalan Zeytin Dalı Harekatı'nda şu ana kadar 3 bin 530 teröristi etkisiz hale getiren Mehmetçik, Hayalet Tim olarak belirlenen özel kuvvetler bünyesindeki özel timle yeni bir strateji belirledi. Hayalet Tim'in başarısı YPG ve PKK'lıların telsiz konuşmalarına da yansıdı. Örgütün sorumlularının konuşmaları teröristlerin 'hayalet tim' engelini aşamadığı "Ne olduğunu anlamadık, burnumuzu çıkarsak tepemizdeler" dedikleri öğrenildi.

 

SİVİLLER İÇİN GÜNEY KORİDORU AÇIK

Örgütün zulmünden kaçan Afrinliler ise kentin güneyindeki koridordan çıkarak TSK ve ÖSO güçlerine sığınıyor. Ancak teröristlerin sivillerin arasına karışma ihtimaline karşı TSK ve ÖSO birlikleri her türlü önlemi alıyor. Afrin ilçe merkezini kuşatan TSK, güneye gitmek isteyen sivillere ise güvenli geçiş imkanı veren bir koridoru açık tutuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adalet Bakanı'ndan flaş Çiftlik Bank açıklamasıÖnceki Haber

Adalet Bakanı'ndan flaş Çiftlik Bank açı...

TSK vuruldu denilen hastanenin görüntülerini paylaştı.Sonraki Haber

TSK vuruldu denilen hastanenin görüntüle...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar