İYİ Partili Aytun Çıray'dan 'oylarımız baraj altı' itirafı: Adaylıktan çekildi! Yine başa mı döndük?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili Aytun Çıray'dan 'oylarımız baraj altı' itirafı: Adaylıktan çekildi! Yine başa mı döndük?
7'li koalisyonda milletvekili adayı belirleme kavgası perde arkasından çıkarak, artık açık açık dillendirilmeye başlandı. CHP'de aday belirleme toplantısı için çalışmalar devam ederken, İYİ Parti Genel Başkandanışmanı Aytun Çıray sosyal medya hesabından, "Yine başa mı döndük?" yazdı. Çıray, ardından yaptığı açıklamada da, 'oylarımız baraj altı' itirafında bulundu ve adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İYİ Parti'de flaş gelişme! Aytun Çıray adaylıktan çekildi

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, kavga, kriz ve kaosun eksik olmadığı muhalefet ittifakında yeni bir büyük krizin fitili ateşlendi. 7'li koalisyonda aday ve liste belirleme kavgası perde arkasından çıkmaya ve açık açık dillendirilmeye başlandı.

Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin teslim edilmesine kısa bir süre kala 7'li koalisyonda peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. CHP'de saat 22.00'de başlayacağı açıklanan Parti Meclisi Toplantısı da, önce 00.00'a ardından 03.00'e ertelendi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili adaylığından çekildiğini duyurdu. 

Listelerin YSK'ya teslim edilmesine saatler kala İYİ Parti'den art arda istifa ve adaylıktan çekilme kararları geldi. 

İYİ Parti'de deprem! Adaylık için başkanlığı bıraktı! Zehir zemberek sözlerle istifa etti

6 Eski Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın önce adaylıktan çekilmesi sonra da partiden istifa etmesinin ardından bu kez İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan bir açıklama geldi. Çıray, Twitter hesabından "Yine başa mı döndük?" paylaşımını yaparak dikkati üzerine çekti. 

medya adamı on Twitter: "CHP'den İyi Parti'ye geçen Aytun Çıray ortama bombayı atıp milletvekilliğinden çekilmiş. - İyi Parti'nin oyları baraj altı, nedeni kriz yani Meral Akşener. - Yine başa döndük. Bu 7

Dakikalar sonra yeni bir paylaşım yapan Çıray adaylıktan çekildiğini duyurdu.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ: KRİZ SONRASI BARAJ ALTINA DÜŞEN OYLARA DİKKAT ÇEKTİ!

Twitter hesabından açıklama yapan Çıray, "14 mayıs sonrası Türkiye'ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla @iyiparti milletvekili adaylıĝımdan feragat ediyorum. İzmir'de Saygıdeğer @kilicdarogluk 'nun cumhurbaşkanı olması.. Ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!" dedi. 

Kaynak:Sabah


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!Önceki Haber

PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdar...

Fatih Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu seçmek vebaldirSonraki Haber

Fatih Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu seçmek ve...

Yorum Yazın

ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'in 'sokak çağrısına' sert tepki: Göz yummayacağız!
İBB’deki yolsuzlukta flaş! Murat Ongun ile Serdal Taşkın’ın ses kayıtları ortaya çıktı .
İBB soruşturması kapsamında firari Ertan Yıldız yakalandı
20+80 milyon dolar PKK'ya nasıl gitti? Ekrem İmamoğlu önce ana-avrat sövdü, sonra 'halledin, sorun çıkmasın' dedi
Arif Kocabıyık gözaltına alındı...
Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulmaz değil, Türk yargısına güvenim tamdır
SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı..GÖZALTINA ALINANLARIN TAM LİSTESİ
SON DAKİKA! İstanbul'da 4 gün boyunca gösteriler yasaklandı
Necati Özkan, İsmail Saymaz, Ercan Saatçi ve Murat Ongun'a gözaltı
Yolsuzluk ve terör soruşturması: CHP'li belediye başkanları gözaltında
OSMANLI TAPUSU GEÇERLİ MİDİR ?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar