Rıdvan Dilmen'den o isme sert eleştiri! Hemen gönderin...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rıdvan Dilmen'den o isme sert eleştiri! Hemen gönderin...
Sabah Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama!

 

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor-Fenerbahçe maçını, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Program sırasında yaptığı açıklama Galatasaraylıları kızdırdı ve yoğun tepkisini çekti. Dilmen daha sonra Kırmızı Çizgi programına bağlandı ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle;

Fenerbahçe'nin 3 maçta, kayıp 6 puanı var. Galatasaray maçını kazanması gerekiyordu, berabere kaldılar, meşale yaktılar. BeşiktaşGalatasaray ve Trabzonspor'lular, bana anlat anlat heyecanlı oluyor diyordur. Fenerbahçeliler şunu görüyor, 'Bizim takım bu maçı nasıl bitirecek arkadaş?' diyorlar. Fenerbahçe şöyle bir açıklama yapmaz, ne o cehenmen donana kadar falan. Fenerbahçe bunlarla uğraşır mı? Fenerbahçeliler 'Bizim takım bu maçı nasıl bitirecek arkadaş?' diyorlar. Janssen çok yıpratıcı santafor! Ya golcü gelsin. Lucescu İsmail diyor, Aykut Kocaman Hasan Ali diyor. Lucescu da teknik adam, Aykut hoca da. Birinden biri yanlış görüyor. Sistemleri de aynı. Diyelim ki Aykut Kocaman yarın öbür gün istifa etti, yönetim de kabul etti. E ne olacak cehennem, mehennem? Sen önce kendi maçını kazanacaksın, ondan sonra rakiplerle uğraşacaksın.

"Liderin 9 puan gerisindesin ya. Herkes sınıfta kalmıştır. Şapkalarını önüne koyacaklar, bu işi bitirecekler. Olmadı maalesef. Çok zor bir şey arkadaşının teknik direktörü olduğu bir kulübü eleştirmek. Fenerbahçe'de Van Persie diye bir oyuncu var. Taraftar olsam kulübe yazı yazarım. Aman bu oyuncu Fenerbahçe'nin tesislerine bile gelmesin. Gelecek çekirdek yiyecek. Gönderin gitsin, nereye Çin'e mi gidecek? Fenerbahçe'ye ihanet ediyorsunuz. Bu adamlara Fenerbahçe Kulübü'nü kullandırmayın."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz süreci ile çok iyi baş ettinizÖnceki Haber

15 Temmuz süreci ile çok iyi baş ettiniz

Aykut Kocaman'dan istifa sinyaliSonraki Haber

Aykut Kocaman'dan istifa sinyali

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar