Trabzonspor şampiyon olsun bu bize yeter

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal medyada izlenme rekoru kıran forma reklamındaki duygu dolu dokuma sahnesinin çekildiği evin sahibi çift: Ücret teklif ettiler, kabul etmedik. Helal olsun

Trabzonspor'un yöreye özgü "keşan" motiflerinin yer aldığı yeni forması için çekilen reklam filmi sosyal medyada rekor kırıyor. Kulübün sosyal medya hesaplarından 120 milyon kişinin ulaştığı reklam filminin çekildiği evin sahibi Osman Saka (57) SABAH'a konuştu.



Trabzon Çarşıbaşı'na bağlı Kavaklı'da dededen kalma dokumacılık mesleğini sürdüren Saka, "Evimiz ve tezgahımız meşhur oldu. Reklam filmi için yaklaşık bir hafta evde kaldılar. Bir ücret istemedik. Teklif ettiler kabul etmedik. Her şey Trabzonspor için. Almadığımız gibi kalabalık ekibe yedirdik, içirdik. Helal olsun onlara. Bizim tek derdimiz Trabzonspor şampiyon olsun, bu bize yeter. Yurtdışından yurtiçinden bizi tanıyanlar telefon açıp 'Köye geldiğimizde uğrayacağız' diyorlar. Baba mesleği yaşasın" dedi.



SABAH'a konuşan Trabzonspor Kulübü Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir ise Trabzon'da geçmişte her çocuğun yaşamış olduğu bir hikayeyi yeni forma ile bütünleştirerek kısa filme yansıttıklarını ve filmde oynayan çocukların alt yapıdan olduğunu belirterek "Hem Türkiye'de hem de dünyada spor kulüpleri ve önemli şirketlerin milyonlarca para harcayarak yaptıkları tanıtım reklam filmlerini bir depo benzin parasına yaptık. Çarşıbaşı'nı seçmemizin özel bir nedeni var. Çarşıbaşı hem Keşan kumaşının üretildiği yer hem de futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, memleketi" diye konuştu.



Kısa filmde Trabzonsporlu futbolcular Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır'ın isimlerinin yazılı olduğu formaları giyen ve isimleri Abdulkadir, Hüseyin, Yusuf ve Uğurcan olan çocuklar kendi aralarında futbol oynarken forması olmadığı için oyuna dahil olmayan Abdülkadir isimli başka bir çocuğun hikayesi anlatıldı.



DÜNYANIN İLGİSİNİ ÇEKTİ
Videoyu 20 milyona yakın takipçisi bulunan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique ve İspanya'nın Real Betis futbol kulübüde paylaşmıştı.

Trabzonspor'un keşan motifli formasına büyük ilgi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk’ün mirasçısından sert sözler: CHP, Atatürk’ü kullanıyorÖnceki Haber

Atatürk’ün mirasçısından sert sözler: CH...

Şehit Ömer Halisdemir’in ismini sildirmişti! Terfi bekliyorSonraki Haber

Şehit Ömer Halisdemir’in ismini sildirmi...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar