Trump: Artık manyaklar yönetmiyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trump: Artık manyaklar yönetmiyor!
Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının resmiyet kazanmasının ardından eski ABD Başkanı Donald Trump’tan olay olan bir açıklama geldi.

Daha önce yalan haber yayma ve nefret söylemi kullanmakla suçlanarak Twitter’dan atılan Trump, Musk’ın başa geçmesini memnuniyetle karşıladı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'ın sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından, Twitter'ın artık "mantıklı ellerde" olduğunu belirtti.

Trump: "Twitter Artık Akıllı Ellerde!" - Tamindir

"TWITTER ARTIK MANTIKLI ELLERDE"

Trump, kendi kurduğu sosyal medya platformu "Truth Social" üzerinden yaptığı paylaşımda, Twitter'ın Musk'a satılmasını değerlendirdi. Twitter'ın bir an önce sahte hesaplardan kurtulması gerektiğini belirten Trump, "Twitter'ın şimdi artık daha mantıklı ellerde olmasından ve ülkemizden gerçekten nefret eden radikal sol akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmemesinden dolayı çok mutluyum." değerlendirmesini yaptı.

Trump'ın, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesapları 6 Ocak 2021'de yaşanan Kongre baskınının ardından "baskını teşvik ettiği" gerekçesiyle tamamen kapatılmış, bunun üzerine Trump, Truth Social'ı kurmuştu.

Elon Musk is creating a Twitter content moderation board to unblock Donald Trump's account — SUNDRIES

TRUMP'A SÖZ VERMİŞTİ

Musk, geçtiğimiz Mayıs ayında Trump'a uygulanan Twitter yasağını değerlendirmişti. Musk, "Bu, ahlaki açıdan kötü ve aptalca bir karardı. Donald Trump'ı yasaklamak doğru değildi, bu bir hataydı." ifadelerini kullanmıştı. Musk ayrıca, Twitter'ı aldıktan sonra Trump'a yönelik uygulanan yasağı kaldıracağını kaydetmişti.

Twitter'ın kurucu ortağı Jack Dorsey ise, Musk'ın Trump üzerindeki yasağı devralma sonrasında iptal edeceği açıklamasına tepki göstermişti.

Dorsey "Twitter'ı Trump için yasaklamayı ve buraya kadar geldiğimiz süreci kutlamıyorum. Twitter dışında fiziksel güvenliğe yönelik tehditlere dayanarak elimizdeki en iyi bilgilerle bir karar verdik. Bu doğru muydu? Bunun Twitter için doğru bir karar olduğuna inanıyorum." Sözlerini kullanarak yasağın arkasında olduğunu vurgulamıştı.

Musk, satın alma işleminin tamamlanmasının ardından ilk iş olarak Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett'i görevden almıştı.

Trump: Artık manyaklar yönetmiyor! - Haber 7 TEKNOLOJİ

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PKK kuryeleri HDP’li vekiller çıktı!Önceki Haber

PKK kuryeleri HDP’li vekiller çıktı!

Herkes ne olduğunu merak ediyordu! Detaylar ortaya çıktı, içerideki dikkat çeken özellik..Sonraki Haber

Herkes ne olduğunu merak ediyordu! Detay...

Yorum Yazın

ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'in 'sokak çağrısına' sert tepki: Göz yummayacağız!
İBB’deki yolsuzlukta flaş! Murat Ongun ile Serdal Taşkın’ın ses kayıtları ortaya çıktı .
İBB soruşturması kapsamında firari Ertan Yıldız yakalandı
20+80 milyon dolar PKK'ya nasıl gitti? Ekrem İmamoğlu önce ana-avrat sövdü, sonra 'halledin, sorun çıkmasın' dedi
Arif Kocabıyık gözaltına alındı...
Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulmaz değil, Türk yargısına güvenim tamdır
SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı..GÖZALTINA ALINANLARIN TAM LİSTESİ
SON DAKİKA! İstanbul'da 4 gün boyunca gösteriler yasaklandı
Necati Özkan, İsmail Saymaz, Ercan Saatçi ve Murat Ongun'a gözaltı
Yolsuzluk ve terör soruşturması: CHP'li belediye başkanları gözaltında
OSMANLI TAPUSU GEÇERLİ MİDİR ?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar