'15 Temmuz Destanı' adı verilen afişlerden RAHATSIZ OLMUŞ !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'15 Temmuz Destanı' adı verilen afişlerden RAHATSIZ OLMUŞ !
15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlara karşı sesini çıkarmayan Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan afişlere tepki gösterdi. Vatandaşlar ise Gökhan Özoğuz'a sosyal medyadan sert tepki gösterdi. CHP'li İmamoğlu ise Özoğuz için "beğendiğini" söylemişti.

 

Yerel seçimlerde HDP ile CHP'yi destekleyen Gökhan Özoğuz, "Türk askerinin itibarını zedeliyor" bahanesiyle 15 Temmuz afişlerini hedef alması sosyal büyük tepkiye neden oldu.

'15 Temmuz Destanı' adı verilen afişlerin görüntülerini paylaşan Özoğuz, sosyal medyada imla kuralı tanımadı ve "Bu çizİmlerinden nefret ediyprum !Çok yanlış .Olayı sanki bütün TÜRK ASKERİ yapmış gibi hissettiriyor ,Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba ? diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir . BUNLAR DERHAL YASAKLASIN" mesajını paylaştı.

 

Sosyal medyadan büyük tepki çekti

Şehitleri hatırlamayan ve 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bu tepkiyle dikkat çeken Gökhan Özoğuz'a vatandaşlardan sert tepki geldi. Sosyal medyada vatandaşlar "Gökhan herkesi kendi zeka seviyen gibi sanma, Türk milleti kendi askerini tanır", "Bu milletin gönlünde şerefli Türk askerinin yeri de vardır itibarı da", "Hem polis ve asker düşmanlarına oy verip hem de Türk askeri duyarı kasmak karaktersizliktir", "Darbeyi kim yaptı peki palyaçolar mı?", "Darbe gerçekleşseydi kahraman Mehmetçik yönetime el koydu diye sevinecektin", "Bu millet o resimdekilerin kim olduğunu biliyor" gibi tepkilerde bulundu.

İmamoğlu "Beğendiğim sanatçı" demişti

İmamoğlu, kendisini ziyaret eden Athena grubunun kurucuları, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşleri, Saraçhane'deki makam odasında ağırlamış ve "Benim uzun yıllardır keyifle takip ettiğim 2 kardeş, tabii grupları da aynıydı. Sadece sanatları değil, bence ülkeye, dünyaya, insana yaklaşımları ve manevi taraflarıyla çok beğendiğim 2 insan ama bir yönüyle de 2 hemşehri. İstanbul'da beraber yaşıyoruz. Beni ziyarete geldiler. Keyif aldım." demişti.

İşte vatandaşların sosyal medyadan gösterdiği o tepkiler


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
47. Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası'nda Taha Akgül'den altın madalya .Önceki Haber

47. Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası'nd...

CNN'den kışkırtıcı manşet!Sonraki Haber

CNN'den kışkırtıcı manşet!

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar