28 Şubat kafası Nevşin! Laikliği bahane ederek skandala destek verdi: Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, "Birkaç yolcu ibadet edecek diye ibadet etmeyen yolcuların anayasal hakları görmezden gelinemez." açıklamasında bulunan Öz Erciş isimli seyahat firmasını skandal sözlerle savunmaya kalktı. Yayınladığı videoda namaz için mola verilmemesi gerektiğini savunan Mengü, "Tuvalet için tabii ki mola verecek. Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?" diyen Mengü'ye tepki yağdı. Firma tarafından yapılan bu açıklama sosyal medyada büyük tepki toplarken "Tam 28 Şubat kafası" yorumları yapıldı.

Nevşin Mengü Öz Erciş'in avukatlığına soyundu: Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?

Şehirlerarası taşımacılık firması Öz Erciş Seyahat ile yolculuk yapan bir vatandaş, namaz kılmak için 3 dakikalık bir mola verilmesini talep etti. Araç sürücüsü ise mola vermenin mümkün olmadığını ve namazı sonra kılmasını yolcuya iletti.

Konuya ilişkin Öz Erciş firması tarafından yapılan açıklamada olaya ilişkin laiklik bahane edilerek "Birkaç yolcu ibadet edecek diye ibadet etmeyen yolcuların anayasal hakları görmezden gelinemez." ifadelerine yer verildi.

Firma tarafından yapılan bu açıklama sosyal medyada büyük tepki toplarken "Tam 28 Şubat kafası" yorumları yapıldı.

Nevşin Mengü 'namaz molası' vermeyen seyahat firmasını savundu ortalık karıştı! – Haber İskelesi - Haber İskelesi

NEVŞİN MENGÜ'NDEN SKANDAL AÇIKLAMA 

Tüm bu yaşanan gelişmelere ilişkin bugün yayınladığı videoda değerlendirmelerde bulunan CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, Öz Erciş isimli seyahat firmasını savundu.

"TUVALETE GİTMEK İLE NAMAZ KILMAK BİR Mİ?"

Yayınladığı videoda namaz için mola verilmemesi gerektiğini savunan Mengü, "Tuvalet için tabii ki mola verecek. Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?" ifadelerini kullandı.

"OTOBÜSE Mİ MIÇSIN?"

Mengü'nün yaptığı yayında sarf ettiği sözler şöyle:

"'Tüm dünya bize göre şekillendirilsin, çünkü neden biz böyle istiyoruz' diyorlar. 'Müslümanlara ayrımcılık, tuvalete duruyorsunuz da namaza durmuyorsunuz' falan. 'Tuvalete duruyorsunuz da namaza durmuyorsunuz' denilerek linç edildi firma. Tuvalet ile namaz bir mi? Altıma altıma yapacağım diye otobüse mi mıçsın?"

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Kirli oyunları bozacağızÖnceki Haber

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı...

İsveç Başbakanı'nın Türkiye ziyareti Alman basınında: YPG kararı bir U dönüşüSonraki Haber

İsveç Başbakanı'nın Türkiye ziyareti Alm...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar